Teoman Müziğe Geri Döndü !!

Prncss..

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
295
Puanı
305
teoman.jpg

Müzik hayatına son verdiğini bildirerek hayranlarını üzüntüye boğan Teoman son dakika gelişmesiyle hayranlarını yeniden sevindirdi.

Müzikleriyle bir döneme damgasını vurarak dillerden düşmeyen şarkılara imza atan ve özel hayatıyla zaman zaman eleştirilere maruz kalan Teoman, Facebook sayfasında da müziğe geri döndüğünü bildirdi.

Açıklamasında müzik ve konserleriyle ilgili bilgilere de yer veren Teoman şu ifadelerde bulundu...

arkadaşlar, geçen sene sizlere müziği bıraktığımı bildirmiştim. şimdi ise, sahneye geri dönme kararımı bildiriyorum.
bıktığımı, daha uzun yıllar yapmak istemeyeceğimi düşünüyordum ama yanılmışım. canım sahneye çıkmak istiyor.
üretim konusuna gelince ; kendimi biraz serbest bırakmayı düşünüyorum. yani sahneye dönüyorum ama şarkı yazma konusunda kendimi zorlamak istemiyorum. ileride , eski şarkılarımın başarısını yakalayan ya da aşan şarkılar yazarsam , sizlerle bir şekilde paylaşırım.
az sayıda, özenli konserler vereceğim . ne zaman , nerede , nasıl konserler olacak bunlar, tam olarak henüz bilmiyorum ama verdiğim kararı sizlerle paylaşmak istedim.
sevgiler
teoman

Son düzenleme:
Hayırlı olsun diyelim.Kendisi benim dinleyebileceğim bir tarza sahip değil.Herhalde parasız kalınca yine döneyim demiştir.

Dönmesine sevindim zaten bence bir takım olaylar sonrasında alınmış yanlış bir karardı.

"Bana Öyle Bakma" gibi yeni efsane şarkılar yapmaya devam eder umarım. Keşke bir ara şu şarkıyı da kliplendirseydiler. :calm:

Eve Düşen Yıldırım dizisiyle bu parça yeniden ses getirdi belki ilerleyen zamanlarda eski şarkılara yönelik çalışmalarda görürüz kim bilir... :)

Şu ana kadar şarkıya yapılmış en iyi klip budur bana göre.:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
ama döndüğü yere tekrar geri dönsün :))) rahat 5-6 yıldır eski müzikleri gibi müzikler yapamıyordu. zati eskiş şarkılarınında yabancı şarkıcıların şarkılarından yürütügü çok konuşulmuştu