türkiyenin en iyi yarısmasi survivor yakında star da
İnanmıyorum şoktayım Kanal D dizilerin günleriyle oynamaya başlamış. :S O kadar vahim durumdalar demek...
Zaten yeni dizi bombardımanından sonra gün değişikliklerinin olacağı anlaşılıyordu.
Kanal D şu aralar sıkı çalışıyor, eski rahatlıkları yok. Bir yandan Star sıkıştırıyor bir yandan Atv sıkıştırıyor.
- - - Ekleme - - -
Yalan Dünya pazartesi iyi gidecektir. Goygoycu O Ses'in reytinglerini kısacağı kesin. Total'de aralarında en şanslı Karadayı.
Sormazlar mı Mahoni, madem Türkiyenin en iyi yarışmasıydı da neden geçen sene Cumartesileri İffet, Pazarları dandik sinema, Pazartesileri de Bir Çocuk Sevdim izliyordun?
Sormazlar mı Mahoni, madem Türkiyenin en iyi yarışmasıydı da neden geçen sene Cumartesileri İffet, Pazarları dandik sinema, Pazartesileri de Bir Çocuk Sevdim izliyordun?
ama cevabını alamazlar![]()
Şaşırmadım ama sanırım sitede yarışmacı olun reklamı bitti, yakında bitecek galiba, aralık sonu gibi yani...
Elemeler için son bir çekim kaldığını söylemişti, geçen hafta Acun. Ocakta biter bence O Ses Türkiye...
Survivor'da bu sene Mart ayı başında başlayacak.
Şimdi baktım geçen sene 10 Ekim'de başlamış 19 Şubat'ta bitmiş. Bu sene 1 Ekim'de başlamış sonu Mart'a sarkacak gibi görünüyor. Çünkü takımlardaki yarışmacı sayılarını geçen seneye göre artırmışlar. Haliyle düellolar falan uzayacak.
Muhtemelen O Ses ve Yetenek bitecek ve 1 hafta aradan sonra Survivor başlayacak gibi...
Konu survivora gelmiş.![]()
Yalan dunya karadayinin ve o sesin ab'sini etkiliyecektir. O sesi bilmem ama karadayiyi ilk hafta degilde 2. Yada 3. Hafta gecer diye dusunuyorum..
O Ses, Yetenekten önce biter. Yetenek Sizsiniz'in yarı finalleri Pazartesi günü de yayınlanır. Hatta büyük ihtimal final Pazartesi günü yayınlanacak. Yetenek pazartesi final yaptığı hafta cumartesi günü Survivor başlar.![]()
Ben sadece finalin pazartesi yayınlanacağını düşüyorum. Eğer öyle yaparlarsa zaten aynı programa 3 günü veren Star Tv'ye kınama mesajları atmaya başladım.![]()
Yarı finaller de pazarteside yayınlanır, 1 ay kadar pazartesi Yetenek Sizsiniz olur. Yetenek Sizsiniz bu sene sarkıyor özellikle, hala başvuru alınıyor...
Star'ı yuhluyorum. Show'dan ne farkları kaldı o halde? 😛