Yalan Dünya Gün Değiştirdi!

Sok oldum gorunce, sacma bi hamle.. Kanal d hem totelde karadayi yi hemde huzur sokaginin reytinglerini yukseltir bu kararla.. Cidden gereksizdi, arka sokaklar totelde gayet iyiydi.. Peki bu cuma hangi dizi olucak pt-1 de belki kayip'i koyabilir.. Cidden kanal d iki gunude atv'ye avantaj olarak cevirtti!

Doğru yolu buldun sonunda :D
Adını Star Koydum Mahoninin Yolu :D

Ben herzaman doğru yoldayım :) Kanal D`nin yaptığı gerçekten saçma. Cuma gününün klasiğine dönüşmüş dizinin günü ile oynadı. Cuma haftasonu millet keyifle izliyordu diziyi. Şimdi Pazartesi düşer.

Ama bugüne kadar Kanal D`nin çoğu hamlesi tuttu. Bu da tutarsa diye düşünmeden edemedim

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar ben böyle düşünüyorum. Bence Kuzey Güney Cuma`ya alınacak gelecek haftadan itibaren. Ki, alınsa iki grupta da zirveye ambargo koyar. En akıllısı bu.

Arka Sokaklar da totali güçlü bir dizi olarak Çarşamba 2. olur. Çarşamba A/B`si yüksek olan bir Muhteşem Yüzyıl olduğu için A/B`sini de yükseltir dizi

En mantıklısı bu

Acaba Kanal D, Karagül dizisini Cuma günü mü yayınlayacak..

Kanal D pazartesi günleri A/B grubundaki kötü reytinglerini düzeltmek için bu hamleyi yapmıştır bence.

Yok artık! Gerçekten şok edici bir haber. Kanal D'den bu tarz hamlelere hiç alışkın değiliz gerçekten ilginç.

Öncelikle şunu söylemek lazım Yalan Dünya özellikle A/B'de hiçbir günde kötü gitmez. Pazartesi günü rakiplerinin A/B'leri çok güçlü olsa da Yalan Dünya da mutlaka yer edinecektir. Fakat Cuma günkü gibi zirvede olması oldukça zor tabii.

Şimdi asıl merak konusu bu şok değişikliklerin devamının gelip gelmeyeceği. Kayıp Şehir'in Cuma PT1 olma ihtimali bence yüksek. Arka Sokaklar ise PT2'ye atılacak gibi gözüküyor...

OMG OMG OMG :F:F:F

Bu ne ya pazartesi komedi olur mu hiç? HIMY bile izlenmiyor ABD'de Yalan Dunya mı izlenilcek:F:F Totalde KARADAYI alir gider başini.AB'de az bişey düşer heralde.Belkide O ses'in izleyicisini çalar? Nede olsa AB komedi sevenlerle dolu.

Cuma Huzur Sokaği totalde düşssede AB'si dahada yukselir o zaman.Huzur Sokağı'n AB'si totalden iyi.AB'de Yalan Dunya'ya bile kafa tutuyordu.

Harbiden hiç beklenmeyecek hareket yapti kanal D yazık.AGB'nin deneklerinin bozuk oldugu çıktı ortaya.Kanal D ne yapsa tutuyordu şimdi ?

Cuma Yalan Dünya ile klasik hala gelmişti. Haftasonu herkes rahat-rahat izliyordu. Şimdi Pazartesi kötü oldu :(

Yalan Dünya'nın oyuncusu Füsün Demirel'in açıklaması:

yalan dunya yenı yayın gunu pazartesı 20:00... yenı gün hayırlı olsun dıyelım artık...

Oha Noluyo :cower: asla 1. olamaz artık a/b de :(

- - - Ekleme - - -

Ama Benim için İyi Oldu Aslında Huzur Sokağını İzlerim :)

- - - Ekleme - - -

Ne Yapmış Bu Kanal ya of delircem şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kuzey Güney Cuma'ya alınsın.
Muhtesem Yüzyıl'ın rating anlamında farkı ortada, çarşamba günü kimse bu diziyle başa cıkamıyor zaten.
Kanal D'de Kuzey Güney'i daha fazla ezdirmesin, Cuma gününe alınsın Total - AB her türlü birinci.

Kuzey Güney Cuma'ya alınsın.
Muhtesem Yüzyıl'ın rating anlamında farkı ortada, çarşamba günü kimse bu diziyle başa cıkamıyor zaten.
Kanal D'de Kuzey Güney'i daha fazla ezdirmesin, Cuma gününe alınsın Total - AB her türlü birinci.
Sabahtan beri aynı şeyi söylüyorum ama dinleyen kim :D