O Ses Türkiye'nin Çok Konuşulan İsmi Popstar Yarışmasındaymış !

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
19 Kasım 2012 Pazartesi akşamı yayınlanan O Ses Türkiye programında ilginç bir yarışmacı sahneye çıktı.

Performansını sergileyen Nur Cennet'e iki jüri üyesi döndü ancak yarışmacının jüri üyelerine karşı hitap tarzı ve üslubunu beğenmeyen Acun Ilıcalı, Nur Cennet'i O Ses Türkiye'den eledi.

ozelhaber.gif

Aslında bu Nur Cennet'in TV'deki ilk olayı değildi, daha önce yine Star Tv'de yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasına katılmıştı ve jüri üyeleriyle tartışmaktan geri kalmamıştı.

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

Moderatörün son düzenlenenleri:
İzledim akşam, büyük ayıp etti. Hem jüri üyeleri hem de Acun da baya bozdu.
Perfomansına 2 jüri üyesi (Hadise , Murat Boz) dönmesine rağmen Acun tarafından yarışmadan kibarca kovuldu.. :)
Programın tanıtımlarında hep bu kız vardı zaten, şimdi düşününce acaba rating hamlesi miydi demekten kendimi alıkoyamadım çünkü insanımız sever böyle şeyleri, misal ben bile normalde izlediğim halde fragmandan görüp ''Neymiş bu mevzu?'' düşüncesiyle izledim. :)

İzledim akşam, büyük ayıp etti. Hem jüri üyeleri hem de Acun da baya bozdu.
Perfomansına 2 jüri üyesi (Hadise , Murat Boz) dönmesine rağmen Acun tarafından yarışmadan kibarca kovuldu.. :)
Programın tanıtımlarında hep bu kız vardı zaten, şimdi düşününce acaba rating hamlesi miydi demekten kendimi alıkoyamadım çünkü insanımız sever böyle şeyleri, misal ben bile normalde izlediğim halde fragmandan görüp ''Neymiş bu mevzu?'' düşüncesiyle izledim. :)

açık seçik reklamdi madem kızın size hıtabını begenmıyorsun bunu niye yayınlıyon bu hareketi milyonlar izledi rahatsızsan olay kapatılır olur biter

açık seçik reklamdi madem kızın size hıtabını begenmıyorsun bunu niye yayınlıyon bu hareketi milyonlar izledi rahatsızsan olay kapatılır olur biter

Aynen vallahi, isteseler yayınlamazlardı kasten yayınladılar direk rating.. :)

Ekşi sözlükte biri yazmış...

şimdi bu arkadaşımızın görüntüsünün neden yayınlandığını sorgulayanlar var. hem kızı diskalifiye etti acun ılıcalı, hem de bir de utanmadan görüntüsünü yayınlıyor diye kendilerince haklı olarak tavır koyuyorlar. şimdi arkadaşlar, bu kızın görüntüleri yayınlanmasaydı fakat bir şekilde medyaya sızsaydı o zaman ne olurdu hiç düşündünüz mü? o zaman da siz "vay acun'a bak, hem kafasına göre yarışmacı diskalifiye ediyor hem de bunu halktan saklıyor" diye saldıracaktınız ve yarışmanın "güvenirliliğini!" sorgulayacaktınız.

Yayınlaması neyse de dakika başı yayınladığın fragmanlar neydi :D Daha büyük olay gibi gösterildi.

Gayet de gerek var. İşinize gelince ekmek parası ekmek parası deyip duruyorsunuz. Şimdi niye döndü bazıları. 😛

Bu kızın olması reytingi arttırdı ve haliyle çalışanların ekmek paraları garantilendi...

- - - Ekleme - - -

Ekşi sözlükte biri yazmış...

Ekşi sözlükte yazan çok iyi yazmış.

Karadayıcılar hemen itirazlara başlamış. :D:D

Bana da reyting toplamaya yönelik hareket gibi geldi. darksaal'ın daha doğrusu ekşideki kişinin dediği gibi olduğunu düşünsek bu kadar reklam malzemesi haline getirmeleri gerekmezdi. :)

Bana da reyting toplamaya yönelik hareket gibi geldi. darksaal'ın daha doğrusu ekşideki kişinin dediği gibi olduğunu düşünsek bu kadar reklam malzemesi haline getirmeleri gerekmezdi. :)

Ona da şöyle cevap yazmış. :):)

peki görüntüler yayınlanması bu açıdan gerekli, ama o zaman tanıtımlarda niye bu görüntüler kullanıldı? araya sıkıştıramazlar mıydı, hususi olarak bu görüntüler üzerinden reyting yapıldı diyen naif kişilikler çıkabilir, ben onlara "kızarım, sen televizyon dünyasını hiç anlayamamışsın, banka kartı şifren de 1234' mü yoksa senin?" diye sormak istiyorum. o görüntüler üzerinden reyting sağlayan acun ılıcalı sahtekar da, bakalım hangi kız çıkacak diye iddiaya tutuşan sen çok mu masumsun? eski roma'da gladyatörleri ölüm kalım savaşına tutuşturan imparatorlar suçluydu da bu vahşeti izleyen romalılar daha mı insancıldı?

Acun malzemyei gördü önce kızla şakalaşmalı bişekilde konuştu sonra kızı saygısız terbiyesizlikle ihtam ederek uğurladilar.Oysaki jurinin umrunda bile değildi.Hadise'nin bile sonradan düştü yüzü.Herkes gülüp eğleniyordu.Acunda kendisi her yarişmaciya "sen" diye hitap ediyor.Hemde bunu ben sıcak kanlı insanım diye kakalıyor kendini savunuyor.Acun bu dunyaya gelmiş geçmiş en sinsi insan.İnsan beyninin kontrol ettiğini sanıyor ama bişey yaptiği yok.Herkes onun karşisinda susuyorsa onu bişey sandiği yada yarişmadan elenmemek içindir.Kaldiki elindeki görüntülerle çok güzel montaj yapıp yıne kendinisi üstün göstermiştir.Kız ona yine ağzinin payını vermiştir.Eminim.Montaja dikkat edin bi.Acun lafını bitirdi direkt Hadisenin yuzune zoomladilar.

Kız jüri üyelerine ve Acuna acun da kıza ayıp etti iki jüri üyesi döndü ama Acun kovdu resmen kızı