20 Dakika Dizisinin Fragmanında Büyük Hata FavoriForumum.Net Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
UC1C.jpg

KTZK.jpg

U2JA.jpg

U10G.jpg

Fragmanda Melek (Tuba Büyüküstün) nezarethanede bankın üstünde uyuyor parmağında yüzüğü duruyor ve bu sahneyi takip eden diğer 3 sahnede Melek'in parmağında yüzüğü duruyor. Kurallara göre tutuklu kaçmasın veya kendine ve başkalarına zarar vermesin diye üzerindeki bütün eşyaları alınır. Ama "20 Dakika" yönetmeni evlilik yüzüğünü Tuba'nın parmağından almaya kıyamamış...

İşte nezarethanedeki kurallar ile ilgili Metin Uca'nın anlatıkları:

http://www.imc-tv.com/haber-gozalti...n-hakkimda-ifadesi-oldugunu-soyledi-5526.html

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bence hata sayılmaz.Yuzuk insana nasıl zarar verecek? Boğaza kaçarak mi? Yoksa başka bi tarafina takip mi zarar verecek? Ayakkabi bacağini ve kemeri biliyorum. da yüzük alaksız kalmiş bunlarin yanında.

Bence hata sayılmaz.Yuzuk insana nasıl zarar verecek? Boğaza kaçarak mi? Yoksa başka bi tarafina takip mi zarar verecek? Ayakkabi bacağini ve kemeri biliyorum. da yüzük alaksız kalmiş bunlarin yanında.

yuzugun kenarını sivrilterek kesici hale getirebilirsin

Yüzük dışında son resminde kulağında da küpe varmış gibi geldi bana ama yanılıyor muyum acaba?

kim starcı :d ayrıca sen de armağan çağlayanlık sergen yalçınlık başlamış panpa dikkat:D

Pekala birinin çorbasına yemeğine koyabilir.
Böyle şeyler kesinlikle alınır, itirazın varsa Adalet Bakanlığına yapabilirsin.

yuzugun kenarını sivrilterek kesici hale getirebilirsin
Kalem de yasakti sanırım.Ama dizilerde hep masanın üzerinde duran bulmacalar kalemlerde caba caba duruyor.Kalemide insana saplayabilirsin.

- - - Ekleme - - -

Pekala birinin çorbasına yemeğine koyabilir.
Böyle şeyler kesinlikle alınır, itirazın varsa Adalet Bakanlığına yapabilirsin.
Bende onu diyorum ya.Yuzuk boğucu madde değil.Boğaza kaça tektaş yüzüklü dizileri izlemedik mi?

@Dream'in yerine ben savunacam galiba :F:F Kupe görünmesin diye değil orada 2 sahneyi birleştirmişler(saatte var) geçiş efekti kullanmişlar.

starcılar fena savunmada yahu :))) bilseydim bu kadar tepki alacam sayfayı açmazdım :)))))

beyler bu dizinin senaristi ezeli yazmış ezelde en ufak ayrıntıdan herşeye yol alan bir senaristin dizisi ( uçurumda bir sokak satıcının temiz ayakkabı giydiği için adamın polis oldugunu anlatmış bir senarist:)))) ) uyarlanan filimim iddiası ortada akasya duragı olsa güler geçerdik ama böyle bir dizinin üstelik özenilirek hazırlanılan fragmanında bu hata olacak iş değil :))))))

- - - Ekleme - - -

Maşallah takı setiyle girmiş Tuba hapse.. Çıkışta düğüne gidecek galiba

kızımız hapishanede bile güzeliğini kaybetmemesi lazım :))))))