18 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

şimdiden maç hasarı hesabına başlamış vadiciler:d
atv ile kanal d ay birincisi olmak için maçlara saldırmadığı için
maç hesapları yapılıyor tabii.. tüm maçlar starda...bir hazırlık maçı yayınladı sadece atv ondada muhteşem muhteşemlendi....bir de maç lar olmasa starın hali ne olacakmış belli...

atv ile kanal d ay birincisi olmak için maçlara saldırmadığı için
maç hesapları yapılıyor tabii.. tüm maçlar starda...bir hazırlık maçı yayınladı sadece atv ondada muhteşem muhteşemlendi....bir de maç lar olmasa starın hali ne olacakmış belli...
eğlenceye devam hoop hoopp koppp coşşş 😀d:d

öbgç nin maçla yaşamaya alışması lazım vadi gibi.... ama 2 maç kaldı sadece geriye bakalım star efendi ondan sonra ne yapacak....

Sali gunleri icin 2 mac mi kaldi ? :)

- - - Ekleme - - -

o önceden şikeci dönemde star tarafından yapılan bir uygulamaydı... vadi yi pasifleştirme oper. tutmadı... şimdi her hafta yayınlanıyor...

Ben simdiye laf demiyorum ama gecmiside inkar etmeyelim.

y.sizsiniz artık kabak tadı veriyor... ilker ayrık tek başına indiriyor bu adamı o seside indirdilermi acunun balonu bir güzel sönecek bu sezon...

g.saray 2 maç sonra 2.turu göremezse salı gider starın......diğer avrupa maçları öbgç yi geçemez.... bu arada xemre yi kaybettik herhalde.... tuhaf yorumlar yazıyor.... hazırlık maçının muhteşemi geçtiğinden beri böyle.....

g.saray 2 maç sonra 2.turu göremezse salı gider starın......diğer avrupa maçları öbgç yi geçemez.... bu arada xemre yi kaybettik herhalde.... tuhaf yorumlar yazıyor.... hazırlık maçının muhteşemi geçtiğinden beri böyle.....
aaa o nasıl laf kafayı şimdi buldum esas bunca zamandır boşuna uğraşmışım hadi ilk faslı kaçırdın ikinci kısımda sen de katıl dansa:d

- - - Ekleme - - -

bu mesajın çok ciddi oldu ne desem bilemedim 😀d:d

senın yorumlarından daha gercekcı macı bolmese mac 2.olcaktı ab hurrem macı bocek gıbı ezdı 73 bolum total 71 ab 72 bırıncılık kıskananlar çatlasın :d :d :d :d :d :d :d :d