Takas 30.000 ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayrıca 500 mesaja üzülmeyin Allah korusun 2000-3000 mesaj da gidebiliyor bazen. :(

seninde mi gitti kötü olmuş ama en çok darksaal ın gitti galiba 1 sıra düşmüş adam üzüldüm ya

yaz aylarında da forum 2 hafta geriye gitmişti o zamanda 600-700 mesajım gitmişti :D

Çoğu kişinin gitti darksaal'ın kaç mesajı gitti ki benim 300-400 gitti herhalde

2 sıra düştüm. :D

aga harbiden üzüldüm ya elimde olsa mesaj transferi yapardık hakkındı onlar sağlık olsun aga sen kral adamsın zaten sorun yok :D

- - - Ekleme - - -

bazılarında 300 bazılarından 500 bazılarından 700 bazılarından 1000 falan gitmiş en öok darksaal ın mesajlar gitmiş 22 bin falandı 20.000 lere düşmüş

aynen aga :D ama ben 2 hafta yazamam vizeler başlıyo bizim ilk sınavlarım ünide baştan çakmamak için düzgün çalışacam hatta kendimi banlatmayı düşünüyorum yoksa tartışamalara bi dalarsak daha çıkamam burdan :D

aga dünden hazırsın banlamaya yollamaya çalışıyon demek :D pazar akşamı banlatacam da gs maçı var o arada girerim birine cevap yazmam gerekir yazamazsam aklım burda kalır bi de perşembe vadi ye laf atarlar dayanamam cevap yazarım yazmazsam aklım kalır napacam yav bi yazsam daha çıkamıyom :D

- - - Ekleme - - -

:D Yok artık:D Şikayetçiyim admin.alın bunu modluktan:D

aga darksaal a itiraz yok öğren bunu beni banlasa bile bişey diyemezsin bi bildiği var diyeceksin :D
bi de aga daha deminki avatar süperdi onu yap yine :D