Hangi dizi'yi , forumdaki hangi kişiyle eşleştirirsiniz ?

^ Öyle bir geçer zaman ki :yakup09
^ Muhteşem yüzyıl :mahoni
^ kurtlar vadısı pusu :yazdım
^ Kuzey güney :westxcoast
^ şefkat tepe :emreemreu
^ uçurum :fks14
^ kayıp şehir :kayıpşehir
^ emir'in yolu :emre5757
^ behzat Ç :adam4
^ yalan dünya :
^ seksenler :
^ dila hanım :hayret bişey
^ yer gök aşk :vhp
^ pis yedili :
^ huzur sokağı :aklıma gelmedi

seksenleri nasıl bilmezsin.. şu forumdaki en yakınlarından biri olan çocuklar duymasın seksenler diye söyleniyoya salı günleri :) ayıp, ayıp

Arkadaş demek ben fanatik değilmişim. Neredeyse kimse beni bir diziyle eşleştirmemiş. :D

saydığın dizilerin hepsi birbirinden değerli ama benden başka isim yok listede :))

diğer aradaşlarına saygısızlıkmı yapıyorsun yoksam beyazsoy düzelt mesajı :))))

başlıga göre haraket ettim :)))) bu diziler kalkan v kalkmak üzere olan diziler ondan senle eşleştirdim yoksa listeye ekleyecem çok dizi vardı :))))))))))

başlıga göre haraket ettim :)))) bu diziler kalkan v kalkmak üzere olan diziler ondan senle eşleştirdim yoksa listeye ekleyecem çok dizi vardı :))))))))))

sağol beni senin kadar düşünen yok forumda:) ben mutlu oldumda diğer arkadaşlar şimdi sana sitem eder bizim ismimiz niye yok diye o açıdan dedim :)))

- - - Ekleme - - -

Arkadaş demek ben fanatik değilmişim. Neredeyse kimse beni bir diziyle eşleştirmemiş. :D

unutmuşum kuzey güneye ekleyecektim ismini ama genelde fanatiklerin ismi akla geldiği için seni saymadım :))

Öyle bir geçer zaman ki : yakup09 , destere
Muhteşem yüzyıl : mahoni , xemrexx
kurtlar vadısı pusu : takas
Kuzey güney : westxcoast
şefkat tepe : emreemreu
uçurum : fks14
kayıp şehir : kayıpşehir
emir'in yolu : emre5757
behzat Ç : adam4
yalan dünya :
seksenler :
dila hanım : hayretbişey
yer gök aşk :
pis yedili :
huzur sokağı : Forumdash

Benim imzam işe yaramıyor mu? En önemlisi KARADAYI :X Beni Karadayıya ekleyin hacılar:F:F Ahada söylettiniz ya :X

Ben birazdan kendimce uzun bir liste yapacağım ve bu listede kendime yer vermeyeceğim doğal olarak. Bu arada beni yazmak isteyenler Leyla ile Mecnun, Seksenler, Kuzey Güney, Kurtlar Vadisi Pusu, Şubat ve Behzat Ç. dizilerinden birisiyle eşleştirebilirler. İşler Güçler ve Bir Erkek Bir Kadın diziside olabilir. :)

Son düzenleme:
Krem ve huzur sokağına eklemişler :d
Olsun onlarda iyiler de hani diyorum KARADAYI'yada ekleselerdi.Ama kimseyi KARADAYI'da da görmedim :F:F

- - - Ekleme - - -

sana muhteşem yüzyıl arkadaşımız huzur sokağını yazmış bence sen git boğaz köprüsünden atla daha iyi :))
O sorun değil de kimse KARADAYI için kimseyi yazmamiş.KARADAYI deyince benim adım geçsin:X

Attention:Şimdi Postlarinizi Düzeltiniz:X
SAYGILAR.

Olsun onlarda iyiler de hani diyorum KARADAYI'yada ekleselerdi.Ama kimseyi KARADAYI'da da görmedim :F:F

- - - Ekleme - - -

O sorun değil de kimse KARADAYI için kimseyi yazmamiş.KARADAYI deyince benim adım geçsin:X

Attention:Şimdi Postlarinizi Düzeltiniz:X
SAYGILAR.

karadayının yakubun açtığı listede ismi yoktu olsa kesin eklerdim :)

KVP:takas
Kuzey Güney:
WesTxCoasT
Uçurum: Fks14
Şefkat Tepe:emreemreu
ÖBGZK: destere
Seksenler:Çocuklar Duymasın
Muhteşem Yüzyıl:krey,muhtesemyuzyıl
Behzat Ç. : Arslan Bey