2008 de ergekon davası acıldıgında adamların kıpırdayacak yani kalmadı . ortaya eylem koyamadı . ne hırant dınk ne danıştay gibi suikast olmuyor 4 yıldır. eskiden her yıl biri olurdu. zaten bunu gören vadi hemen saf değiştirdi o zamana kadar ergenekoncularla paralel iş tutan vadi hemen cark etti ve cark etmesinin cezasını kestiler. durum ortada agb de 7 tns ve sbt de 14-15 üstelik dizi bir yıl daha yıprandı
not:vadinin eski konsept danışmanınin bugün durusmasi vardı yine serbest bırakılmamış
ben yokken hakkımda konuşan saygısızdır diyip çıkıyorum birazdan belgelerle görüşmek üzere
vadi tn s de hiç dip yapmadı sadece fener maçına 2 kez geçildi oda düşük farklarla.... peki mademki vadinin reytingleri hep şişiriliyor intikam dizisinin vadiyi nasıl geçebileceğini iddaaa ediyorsun 2 önermen birbiriyle çelişiyor.... desteksiz atmada xemreden farkın yok....konuya girişte mantıklı bir değerlendirme yapıyorsun beyazsoy ama devamında hep yanlış yönlere savruluyorsun
evet zamanında ergeneoncuyken sevilmiyordu ama çok yüksek reytin alıyordu vadi tns de hiç dip
sonra fetocu oldu hem atv de hem tns de dip yaptı ama iktidarın agb ye müdahalesiyle sihirli bir değnek değdi polata ve reytingler yükselmeye başladı ..kısaca şimdiki polat reytingleriyle sbt deki trt dizilerinin aldığı şişik oranlar aynı mahiyette..
yani girişi yaptıktan sonra sonucuda yapsan konuyu hiç etmesende benide yormasan diyorum )
vadi tn s de hiç dip yapmadı sadece fener maçına 2 kez geçildi oda düşük farklarla.... peki mademki vadinin reytingleri hep şişiriliyor intikam dizisinin vadiyi nasıl geçebileceğini iddaaa ediyorsun 2 önermen birbiriyle çelişiyor.... desteksiz atmada xemreden farkın yok....
hazmedemiyolar aga açık ve net