15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

zaza vurulunca da üzüldüm yav çıkması gerektiğini düşünüyodum ama içim burkuldu be aga
dikkat ettiniz mi bir yeni müzik daha çıktı süper ötesi ya sencer in çıktığı sahnelerde yeni bi müzik yapmış üstad hastası oldum nete düştüğü gibi indircem

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.77 , 2) KANALD: 2.82 , 3)
STV: 2.38

Güven bana iyi gidiyor ama başka bir günde mesela çarşamba olsa bu oranları alır mı imkansız gibi gözüküyor

bir ara anlıklarda vadi 10 reyting fark attı bu kadar fark olması perşembenin kutuplaşmasının sona erdiğini gösteriyor yannnnnnnniiiiii kadın izleyiciler vadiye akmaya başladı....

- - - Ekleme - - -

ooooooooooooo xemre senin yazını görmek güzel nerdeydin tüm gece....

- - - Ekleme - - -

atv 20 30 dan beri aldı sazı gidiyor.... hep anlıkta birinci acaba bu yarışma vadinin gazıylamı gidiyor yoksa millet bu yarışmayı sevdimi onu zamanla öğreneceğiz....

reklamları ayarlayamıyo atv anlıkları tam göremiyoruz yarın daha yüksek oranlar çıkabilir

atv vadinin tek kelimeyle köşeyi dönüyo bu dizi para makinası alan yaşar :D kanalı da coşturuyo atv ye baksana kaç gündür 1.

atv deki yarışmayı izledim bir kısmını gayet başarılı bir yarışma bu yarışma acuna rakip olabilir demiş olayım. atv pazara bu yarışmayı koyabilir

oha o kadar iyi mi yav :D hiç bakmadım bakarım belki :D

- - - Ekleme - - -

atv vadinin arkasında tutturup haftasonu na koyacak gibi eğer öyle yapar başarılı olursa atv nin 1.liği hayırlı uğurlu olsun :D çarşambaya da en azından 5-6 reytinglik bi iş buldular mı kimse tutamaz

atv 20 30 dan beri aldı sazı gidiyor.... hep anlıkta birinci acaba bu yarışma vadinin gazıylamı gidiyor yoksa millet bu yarışmayı sevdimi onu zamanla öğreneceğiz....

bir yarışma gazla ilk 15 dakika gider ondan sonra seyirciyi yakalyamazsa seyirci kapatır progragramı. yukarda yazdım gayet başarıllı bir yarışm a gözüküyor. kim milyon istere benzesede ondan daha başarılı

oha o kadar iyi mi yav :D hiç bakmadım bakarım belki :D

- - - Ekleme - - -

atv vadinin arkasında tutturup haftasonu na koyacak gibi eğer öyle yapar başarılı olursa atv nin 1.liği hayırlı uğurlu olsun :D çarşambaya da en azından 5-6 reytinglik bi iş buldular mı kimse tutamaz

rakip olabilir acunu geçmesi çok zor acun 2 saat araklısın yarışma veriyor bu yarışma 1 saatlik. şimdilik kurtların arkasından yayınlanır sonra benim için üzülmenin arkasına koyabilir

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.58 , 2) KANALD: 2.85 , 3)
STV: 1.94

beyazsoy bbeb de 1 saatlikti 5 saat oldu bu da uzar çok mu zor :D

- - - Ekleme - - -

yarışma 5 üstü gidiyo çok iyi bence

yarışma her dilimde üstelik gece olmasına ragmen yükselerek gelmiş ( ilk 15 dakika k.vp gazıyla yüksek çıkmış ) buda begenildiğini gösteriyor

yarışma gecenin bu saatinden 5 in altına düşmemiş çok iyi

atv bugün açık ara fark atacak hem tüm gün hem prıme tımede

- - - Ekleme - - -

vadi bugün atv frenlemese 16-17 rahat görürdü olsun bence haftaya daha fazla heyecanlı bölüm olacak....