yarın ki reyting sonuçlarını heyecanla bekliyorum bu gecenin en büyük sürprizi stardaki d . insanlarının kanal dyi geçmeesi olabilir.....
muhteşem ne kelime fev kaladenin fevkinde.....son bikaç yılın en müthiş süper harika unutulmaz efsanevi bölümüydü ne desek az kalır yok böyle dizi yeminle ya bu bölüm tarihe geçti müzikler nefes kesti resmen türkiye de kurtlar vadisi ve diğerleri var artık dünya da rakibi yok 2 saatte bu kadar mükemmellik derecesini yapsın amerikalılar 1 hafta da görimimkansızı başaran pana dan Allah razı olsun vadi inşallah inşallah bitmez
23.00-23.15 reytinglerini es geçmişiz bakalım vadi 11 dk reklamla kaç almış o dilimde
aga yazılanları dikkatli oku sonra cevap yaz kvp1905 e kardeşim diyorum
ben birazdan makarayı tekrar sarıyorum başa bir daha izleyeceğim böyle bölüm bir daha gelmez....yarışma gayet iyi gidiyo vadinin bu bölümü akıllardan çıkmaz yav hala etkisindeyim ne müthiş bişeydir arkadaş
ama zazayı kaybettik bu gece .... memati için daha sonraki bölümlerde de ağlanabilirdi en azından bu bölüm zazaya ithaf olmalıydı bence....aga zazaiçin olmazdı ki memati için olmalıydı doğru bence yav aslan akbeyin taa 2.bölümden söylediği sözlerin içindeyim nasılsın ile olduğu sahne hemen ardından mematinin mezarına gidip al ömrümü falan offf be neydi öyle
şu vedanın düştüğü duruma gerçekten üzülüyorum.... çakma amerikan dizi ve filmlerinin uyarlamasının tavan yaptığı şu günlerde bu dizinin kanal d tarafından vadinin karşısında böyle ezilmesi daha doğrusu ezdirilmesi çok kötü....