13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

kurtlar vadisi aşkı memnuyu geçiyodu 3 ay oynamadı ara verdi stara geçince 3 haftada 1 oynamaya başladı maçlardan ötürü 16 kez geçildi vadi ona rağmen yoksa aşkı memnunun vadiyi geçtiği falan yok fatmagül ise reklamda reytingi artan bir dizi olarak yapacak bişey yok :d adamlar tezgahı kurmuş :d

lan reklamda sanki mematiyi gördüm son anına denk geldim reklam bitti memati reklamda mı oynamış

Sende objekiflik filan kalmamış bir aralar düzgündün kaç kere yazdım aşkı memnunun berenle alakası yok fatmagül konusu ve vadinin tnt gibi düşük bir kanalda olması itibariyle 1. oldu İntikam yan kadro zayıf oldumu veda gibi söner gider demedi demeyin. :D

Hayir ben gayet objektifim. Zaten açik ara zirvede olur demiyorum farkindaysan, A/B grubunda zirvede yer alma ihtimali var. Total grubunda ise senaryo ilerledikçe. Ilk bölümüyle direkt 10-12 reyting beklemiyorum zaten.

yav bi link istedik kimse takmıyo link atın link @ falan değil www. ile başlayan link

aga fks14 ün bizle arası iyiken totalde imkansız ab de belki diyodu şimdi geçer ezer uçar parçalar yıkar dağıtır takla attırır sektirir yakar felç eder hastanelik eder 5 e katlar yok eder diyo :d

Hayir ben gayet objektifim. Zaten açik ara zirvede olur demiyorum farkindaysan, A/B grubunda zirvede yer alma ihtimali var. Total grubunda ise senaryo ilerledikçe. Ilk bölümüyle direkt 10-12 reyting beklemiyorum zaten.

objektif değilsin bence furkan.

- - - Ekleme - - -

yav bi link istedik kimse takmıyo link atın link @ falan değil www. ile başlayan link

aynen.ben giremedim siteye

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.22 , 2) KANALD: 8.07 , 3)
TRT1: 5.31 , 4) SHOW:
4.41 , 5) STV: 1.73

kurtlar vadisi aşkı memnuyu geçiyodu 3 ay oynamadı ara verdi stara geçince 3 haftada 1 oynamaya başladı maçlardan ötürü 16 kez geçildi vadi ona rağmen yoksa aşkı memnunun vadiyi geçtiği falan yok fatmagül ise reklamda reytingi artan bir dizi olarak yapacak bişey yok :d adamlar tezgahı kurmuş :d

hergün bu mesajı otamaikman mı atıyon :))))))

Yeni başalyan dizinin özellikle tns'de vadi karşısında total 13+ Ab 11+ alabilmesi imkansız başka yapımlarda var ayrıca. :)

oha reklama rağmen zirvede biü yi meraktan açtım reklamda 10-15 dk dır reklamda :D öbgzk bi daha zirveyi rüyasında görür