13 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

benim için üzülme yapıştı zirveye arttıkça artıyo daha 2.bölümden yarın zirvede olamaz belki ama haftaya 1.liği kesin haftaya atv pazartesi ve salıyı alır perşembe cuma zaten atv nin

Herkez Persembeyi beklesin... TNS bu zamana kadar en yüksek rating oranini ölcecek... AB'yi bilmem ama Total patlayacak bu hafta..

Herkez Persembeyi beklesin... TNS bu zamana kadar en yüksek rating oranini ölcecek... AB'yi bilmem ama Total patlayacak bu hafta..

tns aga :D aga reklamsız oynasa 15 garanti ama imkanszı tabi bu 13 kesin üstü belli olmaz fragmandan görünen 14 ü geçer vadi

tns aga :D aga reklamsız oynasa 15 garanti ama imkanszı tabi bu 13 kesin üstü belli olmaz fragmandan görünen 14 ü geçer vadi

Vallah ben 162.Bölüme yakin yada daha yüksegini bekliyorum.. Hadi hayirlsi.. Insallah atv yine gec baslatip ve yine bir kismini reklamsiz bir sekilde yayinlatir..

RatingKurdu:Benim İçin Üzülme total grubunda zirvede yalnız kaldı. Şu an 10 ratingle en yakın rakibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin 2,5puan önünde

RatingMuhendisi:
Kanal D reklama çıkınca totalde ATV coştu! Benim için Üzülme 10 ratingle 1.

Az Sonra ortalamalar gelicek(Ben)

Vallah ben 162.Bölüme yakin yada daha yüksegini bekliyorum.. Hadi hayirlsi.. Insallah atv yine gec baslatip ve yine bir kismini reklamsiz bir sekilde yayinlatir..
aga fragman dehşet ötesi ben o bölümü de geçeriz diyorum geç başlamaz aga ve reklamsız olmaz basacaklar reklamı ver Allah ım ver ver Allah ım ver :D ama reklamda durduramaz vadiyi ezip geçecek felaket

22:15 - 22:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
10.02 , 2) KANALD: 7.03 , 3)
TRT1: 5.41 , 4) SHOW:
4.28 , 5) KANAL7: 2.35

off biü coştukça coşuyo öbgzk yi geçerse 2.bölümden vay yakup vay :d