Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisindeki Hata Pes Dedirtti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
810
Salı günleri Kanal D'de ekrana gelen ve başrollerini Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner ve Meral Çetinkaya gibi başarılı isimlerin paylaştığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde bir hata yer aldı.

Sedef kakma yapan Aydın'ın babası kamera onu gösteriyor ve sağ kolunu kullanmakta. Lakin sedef kakma yaparken sol kolla çalışmakta.

Bu hata izleyicilerin gözünden kaçmadı..

29zoi81.png

Bunun neresi pes dedirticek kadar buyuk bi sorun.. Fks sirf obgzk sevmedigin icin boyle seyler yapiyosun ,konunun bAsligi hic olmamis!

konudan bişey anladıysan fenerli olim hiçbişey anlamadım :d

- - - Ekleme - - -

konudan bişey anladıysan fenerli olim hiçbişey anlamadım :d

harbiden ne yazıyo birisi tercüme etsin hata neymiş çıkaramadım :D

Yahu bu hatanın pes dedirtecek nesi var Fks?
Bir acayipsin vallahi. Yönetmenler bile senin kadar dikkat etmiyor sahnelere. :)

Arkadaslar bu hatayi ben bulup yazmadim, baska sitelerde mevcut zaten.

Ben sorunlu degilim yani.

E sen alta o logoyu koyunca sen bir yerden bulmuşsun gibi değil, sen haberi yazmışsın gibi anlaşılıyor yani. :)

FavoriForumum'da kopya konu artik açmiyoruz. Yani baska sitelerde gördügümz konu içerikleri artik tamamen kendi cümlelerimizle yaziyoruz.

Vadici gruplar obgzk izlemediginize gore anlamamaniz normal.anlamaya calismaniz anormal.. :d

ama ilginçtir ben devamlı izlediğim halde konudan bişey anlamadım :)))))))))

- - - Ekleme - - -

hata neymiş burda anlayan varmı sol eliyle napmışta sağ eli kulağınamı gitmiş neydi tam olay :))

Salı günleri Kanal D'de ekrana gelen ve başrollerini Ayça Bingöl, Muhammet Uzuner ve Meral Çetinkaya gibi başarılı isimlerin paylaştığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde bir hata yer aldı.

Sedef kakma yapan Aydın'ın babası kamera onu gösteriyor ve sağ kolunu kullanmakta. Lakin sedef kakma yaparken sol kolla çalışmakta.

Bu hata izleyicilerin gözünden kaçmadı..

29zoi81.png

sedef kakma yaparken sağ kolunu kullanıyor kamera sol kolunu çkiyor ??????

uykusuzluktan olsa gerek anladıysam ali lukunku olayım :))

- - - Ekleme - - -

Adam sedef kakma yaparken geniş açıdan gösterilirken sağ kolunu kullanıyormuş. Sedef kakmaya zoom yapılınca sol eliyle yapıyormuş :)

elini değiştirmiştir ne var bundaki? hata nerde?

ama ilginçtir ben devamlı izlediğim halde konudan bişey anlamadım :)))))))))

- - - Ekleme - - -

hata neymiş burda anlayan varmı sol eliyle napmışta sağ eli kulağınamı gitmiş neydi tam olay :))

İlginc olan sey yazilan hata'nin yaziminin hatalii olmasi :) umarim iyicene karistirmamisimdir uykulu uykulu aklini. :)