Kurtlar Vadisinde Hata!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizin O Çok Beğendiğiniz Berende Aynı Hatayı Yapmış:d
fft50_mf418107.Jpeg

Sizin O Çok Beğendiğiniz Berende Aynı Hatayı Yapmış:d
fft50_mf418107.Jpeg

Beren iphone kullanmıyordu bildiğim kadariyla Nokia n97'ydi sanırım ürün adini bilmıyorum ama klavyeli telefon kullanıyordu onu biliyorum.İşaret yerindekide n97'nin flashıdır.
Ahada Beren'in telefonu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
vadi o kadar kusursuz muhteşem bir dizi o kadar emek isteyen bir iş ki buna hata demek ayıp olur adamlar bir hafta da müthiş sahneler çekiyolar ben bazen inanamıyorum bu adamlar nasıl yapıyolar bu kadarını diye müthiş kalite üst düzey

Telefonun tutuş şekli kişiye göre değişiyor Kuzey-Güney'de de Kıvanç değişik bi şekilde telefonu tutuyor dolayısıyla bu adamda böyle seviyor demek ki tercih meselesi saygı duymak lazım. :D

Kıvanç Behlül iken yakışıklıymış ama Kuzeyle çok çirkin oldu :D

aynen eskiden süttü bu adam kuzeyde rolünü çok abartılı da oynasa adama benzedi :d

Bence de tam tersi Behlülken top gibiydi Kuzeyken adama benzemiş. :D

"Top" olanlar daha mı yakışıklı mı oluyor yani? :D
Adam kavramını anladım ama mesela Kenan İ.oğlu daha çok adama benziyor. Yaa ufff anlatmak istediğimi anlatamadım galiba :(
Ya Kıvançın tipi biraz daha Behlül gibi olunca yakışıklı oluyor. Bu sefer de anlatamadım ama ilerleme var :D

@Besalet İyi de, Ters tutmak ayrı, tutma şekli ayrı. Ters tutunca ses gelip gitmiyor ki. Teli ters tutup konuşmak imkansız

bu yıl dizi iyi gidiyor geçn yılki vasatlığından arınmış heyecan var her hafta olabilir böle küçük hatalar hiç değilse bazı dizilerdeki gibi telefon yerine başka bişey kullanmamış ters tutmuş büyültülecek bişi değil :)

bu yıl dizi iyi gidiyor geçn yılki vasatlığından arınmış heyecan var her hafta olabilir böle küçük hatalar hiç değilse bazı dizilerdeki gibi telefon yerine başka bişey kullanmamış ters tutmuş büyültülecek bişi değil :)

hangiğ dizi o telefon yerine başka bişi kullanan :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,312
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre