Hangi Enerji İçeceğini İçersiniz ?

Hangisi ?

• Powerade

Oy: 0 0.0%
  • Burn

Oy: 2 50.0%
  • RedBull

Oy: 2 50.0%
  • Rhinos

• Diğer(Lütfen Belirtin...)

• Kullanılan toplam oy
    4

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,984
Puanı
1,061
enerji+i%C3%A7ece%C4%9Fi.jpg

Bir kere içtim birsinden ama inanılmaz midem bulandı :D Asla tavsiye etmiyorum :D

İyice içesimizi kaçırdın Besalet. :D

Olsun ya enerji veriyor işte maçlardan önce içiyoruz bizde. :D Tabi RedBull değil Burn içiyoruz artık. :D

- - - Ekleme - - -

REdbull ? hem isminden hemde görselinden hemde "azma" kelimesinden oluşmuş hurafe olmasın ?
Burn frambuaz çilek karişimi bi tatti.

Bende bi yerden duymuştum kesin bi şey diyemeyiz daha kolanın içinde bile ne var kesin bilinmiyor. :D

Boğa spermi enerji veriyorsa, insan spermi ne yapar acaba? :D Ticarete atılmam lazım 😎 :D

Bende bi yerden duymuştum kesin bi şey diyemeyiz daha kolanın içinde bile ne var kesin bilinmiyor. :D

Gıda da okuyan kuzen doğruladı :X renk vermesi için böcek kullanıyormuş.Fareli bi olayda vardi ama iç kalkmasindan dolayı susturdum :X

- - - Ekleme - - -

Boğa spermi enerji veriyorsa, insan spermi ne yapar acaba? :D Ticarete atılmam lazım 😎 :D
BURNKAN olsun adı :F:F:F

İkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın. :D

Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada. :)

Sade sert kahvenin tadı kötü burn'ün en azından tadı güzel. :D İkisi aynı etkiyi yapmaz tabi birinde Forumdash'ın dediğine göre "frambuaz çilek" varmış. RedBull'da boğa spermi aynı etki olabilir mi sencce. :F

Gıda da okuyan kuzen doğruladı :X renk vermesi için böcek kullanıyormuş.Fareli bi olayda vardi ama iç kalkmasindan dolayı susturdum :X

Fare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitki önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş. :D