9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu haksızlığı yapma ama. Şans eseri bir az sert oldu.

Emire gelince daha Yalan Dünyanın anlıklarda geçtiği 6 reytinge ulaşamadı. Sen netleşti dediysen kesin netleşmemiştir :D

Sert olmadı, dizi iki kez 5 aldı bu sezon, genel hali 4. Üstelik bu 5 alınan bölümler iyi bölümlerdi...

emirin yolu coştu reklam diziyi çok fazla etkiliyo ya iddaa ediyorum bir hafta bütün diziler reklamsız oynasa reytingler en az 2 fazla olur bazı dizilerde daha da fazla olur dünkü örneği gördük maç varken 3 dilim reklam yok 12-14-15 sırasıyla maç bitince bastılar reklamı 11 e düştü reklamda 14 e çıktı yine reklam 10 a düştü sonra 13 e çıkabildi yani reklam girince seyirce toplamak zor oluyo emirin yolu açıdan çok avantajlı

Aga şubatı izlemiyon galiba :D

yalan olmasın hatırlamıyorum maç vardi sanırım o gün.solcu damat vurulmuştu sanırsam? 1 ay geçti mi üstünden?

o solcu damadın vurulma sahnesinde hala anlamadığım bişey var bir bilene soracaktım unuttum öylesine ..

plastik mermi bir kişiyi bayıltırmı .. o sahnede ahmet düşmüştü ölü gibi 30 saniye sonra ayaklandı o sahnede bişeyler olmamıştı ama yinede bilene sormak lazım ..

Cuma reyting sonuçlarıyla ilgili yorumlarımıza devam edelim, konu dışı paylaşımlardan uzak duralım. :)

Son düzenleme:
o solcu damadın vurulma sahnesinde hala anlamadığım bişey var bir bilene soracaktım unuttum öylesine ..

plastik mermi bir kişiyi bayıltırmı .. o sahnede ahmet düşmüştü ölü gibi 30 saniye sonra ayaklandı o sahnede bişeyler olmamıştı ama yinede bilene sormak lazım ..

Korkudan bayılmış olabilir. :)

diziye kesin bir yeni senarist almışlar senarist diziyi baştan aşagı değiştirmiş :)))) tam dindar gözüyle diziyle diziye şekil veriyor yalnız buda pek iyi değil bir türllü dengeyi kuramıyorlar. feyza bilale kızların içine düşmüyorsun diyor :))) bunu ancak muhafazakar bir kız der. feyza ise hoppa bir kız. senarist demek daha önceki bölümleri izlememiş :))))

ÖBGZ'nin fragmanı girdi araya, bu bölümde bir vurulma var, cam silahla vurulmuş. :D