9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Star'da Dila Hanım'ın özeti
AB'de 2.57, totalde 3.20
ratingle izleniyor

salı günü kesinlikle zirveyi alamayacak cuma 15 reyting almak varken salı günü harcadılar diziyi atv aynı kanalD nin kuzeye yaptığını yaptı mahfetti güzelim diziyi :)

Zirveyi alır haftaya veya en geç 3. hafta... Mahsun'un açıklamasına göre dizi 3. bölümde 2 kat daha güzelmiş ilk bölümden...

O aralıkta tam reklamlı olabilir belki ama niye 2. dilimde yok bilemiyorum...

Zirveyi alır haftaya veya en geç 3. hafta... Mahsun'un açıklamasına göre dizi 3. bölümde 2 kat daha güzelmiş ilk bölümden...

ilk bölümü iddiasız gelip 6 reytinglerle işe başlayan daha sonra 25 reytinglere kadar çıkan tek bir öbgz var.. başka örneği yok..

kaldıki mahsunun dizileri 5. haftadan sonra düşmeye başlar ..

mahsun güzel diyor iyi diyorda ilk bölümü izlemeyenler ikinci üçüncü bölümü dahada muhteşem olsa izlemeyecekelrdir ..

Aslında Vadinin arkasından giden tekrarı çok kötü gitti dün. Bu iyiye sinyal değil. Zaten bence 2cilikten yukarı kalkamaz o ayrı mesele

ilk bölümü iddiasız gelip 6 reytinglerle işe başlayan daha sonra 25 reytinglere kadar çıkan tek bir öbgz var.. başka örneği yok..

kaldıki mahsunun dizileri 5. haftadan sonra düşmeye başlar ..

mahsun güzel diyor iyi diyorda ilk bölümü izlemeyenler ikinci üçüncü bölümü dahada muhteşem olsa izlemeyecekelrdir ..

İlk bölümün ne kadar izlendiği diğer bölümler için doğrudan etkili değil, haftaya da, sonraki hafta da diziyi ilk kez görüp beğenip izlemeye başlayanlar olacaktır...

Mahsun ikinci bölümün ilk bölümden daha iyi olduğunu söylüyor, 3. bölümdeyse %150 performans artışı olacakmış...

En geç 3. hafta Mahsun 10+ olur...

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.67 , 2) ATV: 4.64 , 3) FOX: 4.61 , 4) SHOW: 4.57 , 5) KANAL7: 4.18