Engin Günaydın'ın Yeni Dizisindeki Partneri Belli Oldu!

Kesinlikle Binnur Kaya Olmalıydı Bn Bu Habere Üzüldüm !

Bende Binnur Kaya olmasını bekliyordum ama Algı Eke de iyidir . Hem dizi tutarsa ve iyi bir performans gösterirse komedi denilince akla gelen Demet Evgar ,Binnur Kaya gibi önemli isimlerin yanında da örnek olarak gösterilebilir.

darksaal haklı. :) Monk'u izlemedim ben sadece dedektiflik komedisi olduğunu biliyorum. Orada demek istediğim dedektifin bir bayan yancısı olup olmadığını bilmememdi. :)

Yoksa Annem Uyurken'i bilmemek ne mümkün. :D

- - - Ekleme - - -

darksaal haklı. :) Monk'u izlemedim ben sadece dedektiflik komedisi olduğunu biliyorum. Orada demek istediğim dedektifin bir bayan yancısı olup olmadığını bilmememdi. :)

- - - Ekleme - - -

Ben MONK'u ilk defa bu hafta duydum internetten izlemeye çalışacağım.

Ne kadar izlemediğim dizi varsa oynamiş kız:X Meryem bi araştıayım.Özellikle Hürrem rolünü.

İnşallah hafta sonu olur o zaman bende izlerim :)
İnş.Hafta sonu olması en mantıklısı tv'de haftosonu dizi yok.Hafta sonu dizi olacaksada komedi olması yanayım bende.Dizi zaten bu etmenleri dolduracak gibi.Ama hafta içi olup izlediğim diziyle çakişsada netten takip ederim.Engin Günaydın'dan bahsediyoruz.Hala oynadiği karakterler buyuk fenomenlikle taklit ediliyorsa var bu adamda bişiler :X

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir