Show Çakma BBEB Yapıyor !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Acun'un yokluğunu Yetenek Sizsiniz'in çakması ile doldurmaya çalışan ancak bir türlü muvaffak olamayan Show, bu sefer gözünü Kanal D'nin başarılı yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir'e çevirdi...

Show, Ben Bilmem Eşim Bilir'in bir benzeri olan Alman formatlı "My Man Can"i yani türkçesiyle "Eşim Yapabilir"i yayınlamak için çalışmalara başladı. 3-4 sunucuyla görüşüp deneme çekimleri yapan Show Tv İç Yapımlar yarışmayı 3-4 hafta içinde ekrana sürecek. Yarışmanın pazartesi ve perşembe akşamları yayınlanması bekleniyor...

Ben Bimem Eşim Bilir daha önce de taklit edilmiş ve Kanal 7'de halen pazar akşamları yayınlanan Yabancı Yarim programı hazırlanmıştı.

Programın başarılı olup olmayacağı ve Ben Bilmem Eşim Bilir'e zarar verip vermeyeceği merak konusu...

My Man Can'in Fragmanı :

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanal D, Kocam Size Emanet'i yapmıştı. Show da yine taklit edip Benim Kocam Bir Melek'i yapmıştı :)

Fragmanına baktım değişik oyunlar var ve çift sunuyor umarım İvana - Çağla - Hakan üçlüsünden birileri sunmaz :)

Fragmanına baktım değişik oyunlar var ve çift sunuyor umarım İvana - Çağla - Hakan üçlüsünden birileri sunmaz :)

Sanmıyorum, artık onların başarısız olduğu anlaşıldı... Belki Emre-Çağla olabilir gerçi...

Fragmanı konuya ekledim, başarılı gözüküyor...

bebe ve acuna darbe vurabilir formatı güzel olursa ..çif taradından sunulması güzel yine klasik olarak komedi dizizlerinde oynamış biri koyacakalar ..gibi ben show tv nin yerinde mehmet ali erbili kapatırdım ama oda tv 8 le anlaşmış yada daha orjinal olması için ömer çelakıl la anlaşa süper olur :)))))))))))))))))))))))) yada işler güçlerin iki oyuncusunu da alabilirler :))))))

- - - Ekleme - - -

Emre - Çağla güzel fikir :D

olmaz çok soguklar o programı kaldıramazlar

Show Tv çakma yarışmalar çıkarmaktan vazgeçmeyecek anlaşılan. İç Yapımlarsa kesin bugün ne giysemin jürileri sunar. Ve tabii ki, tutmaz

Kumar sahneleri var.rtuk atak yapabilir.izledim fragmani yalan yok iyi gibi ama günler Berbat.

eğer benzeriyse buda iş yapmayacaktır farklı bir yarışmaysa izleyip görmek lazım..

Of Suskunlar & Ustura Kemal'e Acıyorum Vasat Kanalda Parlayan 2 Dizi :(
Show Tv Almanlara Satılacak Diye Bir Duyum Aldım Sanırım Yarışma da Almanların ?

show tek yapmasi gereken kanal kapatma bürosuna gitip merkez caminde namaz kılıp kanalı kapatmak :d

İnşallah şaşıracağımız bir isim sunar yarışmayı. :)

Formatı iyi olursa tutabilir yarışma. :)