Kanal 1 Test Yayınına Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Bir zamanların iz bırakan kanallarından Kanal 1'in tekrar yayına başlayacağını daha önce duyurmuştuk. Şimdilerde bu kanal test yayınına girmeyi hazırlanıyor. Kanal 1, RTÜK'ten (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu), U-TV (Uydu TV), K-TV (Kablo TV) lisanslarını alınmıştır. Kanal, en geç bir ay içerisinde yayına başlayacak.

546355_407400519331669_1367636887_n.jpg
ABDULLAH AKTAN
ÖZEL HABER

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

yanlış yaptılar yazık ettiler kanal 1 biraz daha sabır etselerde rahat 4. kanal olmuşlardı .. şimdi tekrar yukarı çıkmaları imkansıza yakın

HTbloomberg açacaklarna hiç kapamasalardi.Yada illa öyle bi kanal açacaktin CNBC-e gibi akşamlari doğru düzgün birşeyler koysaydın yayına.Neyse hayırlısı inş.Severdim en güzel logoya sahipti kendileri.Küçük ve sade en eönemlisi temiz bi ekrandı.Sağdan soldan yazılar fişkirmiyordu.Şimdilerde kanallar duruldu gibiler.

Kanal 1, çok farklı bir şekilde ekrana geri dönecektir. Eskisinden daha iyi olabilirler ki, umarım öyle olur. Şu anda kanal, iyi bir ışık veriyor. :)

eski halini hatırlamıyorum nasıl bir kanaldı ??

şimdiki sahipleri kim .. zengin sahibi varsa iddialı giriş yapar yoksa sıradan kanallardan biri olur ..

eski halini hatırlamıyorum nasıl bir kanaldı ??

şimdiki sahipleri kim .. zengin sahibi varsa iddialı giriş yapar yoksa sıradan kanallardan biri olur ..
Hatırladığım bir kaç dizisi var. Yalancı Romantik, Ece, Kardelen. Kanal 1 kapanırken Yalancı Romantik ve Ece`yi Fox almışdı. Kardelen ise bitmişdi. Kardelen çok güzel bir diziydi. Başrolde Kadir İnanır vardı.

Kardelenin fragmanını buldum ama ses sorunu var

Moderatörün son düzenlenenleri:
Moderatörün son düzenlenenleri: