Benim İçin Üzülmeyi Sabah Yazarları Çok Beğenmiş. İlk Bölüme 800bin Harcanmış FF Özel

destere aglak diziler kadın agırlıklı diziler komedi ve aksion içeren diziler erkek dizileridir. ikisinin birlikte oldugu diziler yok değil tabii. kuzey güney ve karadayı hem erkelere hem kadınlara hitap edebiliyor. ama senin izlediklerin genel olarak kadın agırlıklı diziler :)))))

- - - Ekleme - - -

destere aglak diziler kadın agırlıklı diziler komedi ve aksion içeren diziler erkek dizileridir. ikisinin birlikte oldugu diziler yok değil tabii. kuzey güney ve karadayı hem erkelere hem kadınlara hitap edebiliyor. ama senin izlediklerin genel olarak kadın agırlıklı diziler :)))))

- - - Ekleme - - -

Dest beyaz başka kullandığınız smiley yok mu :)

mobilden bukadar oluyor işte :)))

kullandığımız smile daha basit oluyor yazımı, o yüzden kullanışlı aynı zamanda kullandığın an karşıdakini rahatsız etmeyecek bir şekil olarak algılanıyor .. mesela bir esprinin sonuna hafif gülümseyen adam koy karşıdakini rahatsız etmez şekli kahkaha atan cinsten koy karşıdaki senin onunla dalğa geçtiğini zannedebilir kullandığımız smile ortalama olarak herkese hitap edecek cinsten:)

Dimi ya 😛 az Sırıtın :X:X:X:X:X

- - - Ekleme - - -

kullandığımız smile daha basit oluyor yazımı, o yüzden kullanışlı aynı zamanda kullandığın an karşıdakini rahatsız etmeyecek bir şekil olarak algılanıyor .. mesela bir esprinin sonuna hafif gülümseyen adam koy karşıdakini rahatsız etmez şekli kahkaha atan cinsten koy karşıdaki senin onunla dalğa geçtiğini zannedebilir kullandığımız smile ortalama olarak herkese hitap edecek cinsten:)
Bu nasıl kullanımıda kolay bunun :X rahatsız ediyor mu?(b)

beyazsoy kadın dizisi ve erkek dizisi yoktur...

kadınların daha çok izlediği ve erkeklerin daha çok izlediği diziler olabilir

onun haricinde pipisini sallayarak dolaşan diziye daha rastlamadım rastlasam bende ona göre seçim yaparım :))

- - - Ekleme - - -

Dimi ya 😛 az Sırıtın :X:X:X:X:X

- - - Ekleme - - -

Bu nasıl kullanımıda kolay bunun :X rahatsız ediyor mu?(b)

hayır rahatsız edici değil ben zaten şahsen smile türlerinin hiçbirinden rahatsız olmam olanlar için demiştim :)

tam dizi destereye göre göre olmuş ama öbzg yi bırakıp bu diziyi izlemez ama tekraını izleyince sevecektir..

şuan tv 8de çaglar ertugrul var diziyi konuşuyorlar ( askerden gelen çocuk)

tekrarını izleyincede dünyanın en iyi dizisi olduğunu bilsem öbgz yi yinede bırakmam beyazsoy .. ama izleyeceğim biü nün tekrarını da gözüm kesmiyor 2 saat 40 dakikaymış :))

destere sayfanın başındaki haberi okumadın mı :))) ne 2 saaat 40 dakika normal sinema uzunlugunda 138 dakika

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir