6 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

hayir bakmiycam..mahsun'un yine dogu- bati yada busefer laz - dogu atismali repliklerini inan cekemiycem..

mahsunun dizileri yada filmleri izlenir kalitede ama dediğim gibi biraz fazla abartıya kaçar onun haricinde tv deki bir çok yapımdan çok daha kaliteli olacağı kesin ..

ben öbgz yi izlerim mahsunun dizisinin tekrarını izlerim tv bu sayesinde ..

mahsunun dizileri yada filmleri izlenir kalitede ama dediğim gibi biraz fazla abartıya kaçar onun haricinde tv deki bir çok yapımdan çok daha kaliteli olacağı kesin ..

ben öbgz yi izlerim mahsunun dizisinin tekrarını izlerim tv bu sayesinde ..

yaa evet bir cok yapimdan kaliteli ama mahsun yine kendini tekrarliycagi icin..

yaa evet bir cok yapimdan kaliteli ama mahsun yine kendini tekrarliycagi icin..

işte o konuda haklısın :)) fragmanlara bakılırsa yanyana gelmiş iki oğlan birbirlerine ağızlarından köpükler fışkırarak bağırıyor yine hayat devam ediyorun klasik sahnelerinden biridir .. mahsunun biraz kendini değiştirmesi lazım ama bu da kırkından sonra zor iş :))

işte o konuda haklısın :)) fragmanlara bakılırsa yanyana gelmiş iki oğlan birbirlerine ağızlarından köpükler fışkırarak bağırıyor yine hayat devam ediyorun klasik sahnelerinden biridir .. mahsunun biraz kendini değiştirmesi lazım ama bu da kırkından sonra zor iş :))

Her guzelin bi kusura vardir diycem ama mahsunun hali aklima gelince elim tutuluyo :d

14:00 - 15:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 3.01 , 2) KANALD: 2.03 , 3) TRTCCK: 1.36

14:00 - 15:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 3.01 , 2) KANALD: 2.03 , 3) TRTCCK: 1.36

şu anda atvde olan bir dizi var her sabah yayınlanıyor bu dizi reytinglerde yok piyasada niye yayınlanır anlamadım ağlamaktan başka hiçbir faaliyetleri olmayan bir grup insan....... mügeden sonra yine dram dozu fazla bir dizi izlemek kimseyi mutlu etmiyordur sanırım :)

şu anda atvde olan bir dizi var her sabah yayınlanıyor bu dizi reytinglerde yok piyasada niye yayınlanır anlamadım ağlamaktan başka hiçbir faaliyetleri olmayan bir grup insan....... mügeden sonra yine dram dozu fazla bir dizi izlemek kimseyi mutlu etmiyordur sanırım :)

Bu durumu dusunmus bile degilim..:) ammaa detaycisin sende destere :)

15:00 - 16:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 3.89 , 2) KANALD: 1.93 , 3) ATV: 1.34

16:00 - 17:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 3.66 , 2) KANALD: 2.79 , 3) ATV: 2.66

Arka Sokokların eski bölüm tekrarlarına bakıyorum Hüsnü Çobanı vurdular durumu kritik Kanal D 17.00 - 18.00 arası uçar