Mahsun Kırmızıgül Ekranlara Veda Ediyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Sinemadaki başarılarından sonra televizyon dizileriyle de adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi Benim İçin Üzülme'nin son televizyon projesi olduğunu açıkladı!

Geçen sezon Hayat Devam Ediyor dizisiyle büyük ses getiren ve ödüller kazanan Kırmızıgül, Babalar ve Evlatları dizisiyle beklenen başarıyı yakalayamamıştı. Mahsun Kırmızıgül Twitter hesabından televizyon dizisi yapmayacağını açıkladı. İşte o açıklama;

"Bu dizi benim son tv projem olacak. Bu yılın en çok emek harcanan dizisi Benim İçin Üzülme ile televizyonlara veda ediyorum. Her bölümü sinema filmi gibi çekilen dizimiz, çarpıcı hikayesi ile yürekleri yakacak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sinemada ulaşmak istediğim hedeflerimden dolayı bu anlamlı dizi ile final yapıyorum. Bu diziyi çekme nedenim olan babam kadar sevdiğim, Artvinli rahmetli Hilmi Topaloğlu'na ithaf ediyorum. Bana Karadeniz'i o tanıtmıştı."

güzel olacağı kesin ama salı günü olmayaydı iyiydi :)

Ne zaman Atv'yi açsam ful bu dizinin tanıtımları vardı. Gazete alıyorum, arkasında bu dizinin afişi oluyordu. :) Bu kadar tanıtıma umarım tutar. :)

Bu dizisiyle umarım başarili reytingler elde eder..

hikaye sağlam olsun yönetmen sağlam olsun oyuncularda sağlam olsun doğu batı kuzey güney farketmez ne yani trakyadan hikayeler anlatsa sorun çözülecekmiydi :))

Hayır Mahsunun kapasitesi bu, daha öteye gidemez. Evet Hde hikaye olarak çok güzeldi, özgündü ama Mahsun acemiydi. 5 bölümde harcadı ana konuyu. Televizyonu sinemayla karıştırdı :)

- - - Ekleme - - -

hikaye sağlam olsun yönetmen sağlam olsun oyuncularda sağlam olsun doğu batı kuzey güney farketmez ne yani trakyadan hikayeler anlatsa sorun çözülecekmiydi :))

Hayır Mahsunun kapasitesi bu, daha öteye gidemez. Evet Hde hikaye olarak çok güzeldi, özgündü ama Mahsun acemiydi. 5 bölümde harcadı ana konuyu. Televizyonu sinemayla karıştırdı :)

- - - Ekleme - - -

mahsun sadece 4 bölüm çekti hde yi sonra bıraktı bir bayana yani yanlışın var ..

mahsunda dram çok yoğundur eleştirecek yeri orası ama sinema tadında dizi çekiyor ..

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

mahsun sadece 4 bölüm çekti hde yi sonra bıraktı bir bayana yani yanlışın var ..

mahsunda dram çok yoğundur eleştirecek yeri orası ama sinema tadında dizi çekiyor ..

Mahsun artık halkımızın izlemekten bıktıği hikayeleri dizi yapıyor ve bence atv için yaptığı dizinin de kaderi HDE gibi olacak o yüzden iyi karar vermiş

- - - Ekleme - - -

Mahsun artık halkımızın izlemekten bıktıği hikayeleri dizi yapıyor ve bence atv için yaptığı dizinin de kaderi HDE gibi olacak o yüzden iyi karar vermiş

Mahsun yine abarticak dogu sorunsalini hayat d ediyor level 2 :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

:))))))

sorunsalını incelemeye devam eder doğru diyorsun o konuda biraz sorunsalda soruna inse daha rahat izlenecek :))

Bence Mahsun Benim İçin Üzülme dizisinin her bölümünü çekmeli..