3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Alemin kıralı reklam olmayan her 15 yükselir bence bundan sonra

Ayrıca şike olsada pek fazla etki etmemiştir çünkü reytingi iyi olan diziler her yerde konuşulan dizilerdi

bende sana şöyle tarif edim bir karakter var o kadar çok seviliyo ki öldüğünde cenaze namazları kılınıyo gazetelere başsağlığı ilanları veriliyo öldüren adam meydan dayağı yiyo show tv telefonları kilitleniyo osman sınav sokağa çıkamıyo helvası yapılıyo işte böyle bir adam çakır ölüyo dizi resmen şaha kalkıyo düşmüyo yani.

Suanda o dizide polat , abdulhey bide birisinin adini diyodunuz surekli ama hatirlamiyorum o ismi, bunlar ciktiginda o dizi 5'i zor mu zor gorur.. Bana helvadan , meydan muharebelerinden bahsetme sana soyledigim kisilerin yoklugunda dizi hala bugunku rakamlar alabilirmiydi soruyorum.. Soruyu kvp gore oykulendirm ama hala anlamadim, sorumun karsiligi olmayan cvp yazdin. İlk bi anla sonra yazicagini dusun ve yaz bu sorumun cevabi degil.

ohoho takasa kalsa kvp dışında izllenen dizi yok :D
milletin osmandan ali kaptandan oğuzdan ferhundeden bihterden behlülden bahsettiği zamanlar çok uzakta değil:D

YTS'de yarın Sefa Doğanay varmiş kaçmaz.Güzel gösteri olcaktir.(Saba'daki gibi basit olmaz diye umut ediyorum)

konudan haberin yok senin galiba 2008 sonrasından bahsediyoz

2008den sonra reyting iyi olan diziler normal hayatta konuşulan dizilerdi. Aşkı memnu finali şikeki diyemezsin mesela çünkü ogün birçok kişi onu izlemiştir ben dahil abim kurtlar vadisi fanatiği o zamanlar finalini oda izledi

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 8.13 , 2) FOX:
6.35 , 3) STAR: 4.55 , 4)
SHOW: 3.21 , 5) TRT1: 1.84