WesTxCoasT
Favori Üye
Doğru düzgün yapım çok ama gören yok![]()
![]()
Kör değilim Allaha şükür İsmail vardı oda bitince sıfırladı
Doğru düzgün yapım çok ama gören yok![]()
![]()
mesele önem meselesi değil en çok izlenme meselesi![]()
finalinde ab si total değil yani en çok izlenende değil bunlar![]()
Bende Tatlının Agaaga bana da bazen acı krizi geliyo çiğ köfte yiyom bağımlısı oldum çiğ köfte nin yemeden duramıyom 2 gün![]()
bilal göregen geldiyse acun farka koşar şimdi sevdiğim kız bana abii deyince patlamıştı o dönem![]()
Fox kanal mi ki ? Bir ara dedektif biraderler var di o güzeldi ondan sonraki diziler berbat
Haluk, FOX TV Özlem Conker'i kaybetti.. Sahsen Karagül FOX'ta olur diye düsünüyordum ama Kanal D kapti..
Fox kanal mi ki ? Bir ara dedektif biraderler var di o güzeldi ondan sonraki diziler berbat
Yetenek Sizsiniz'e ilk kez katılan sayısı da sıfıra kadar düştü nerdeyse, hep eskiden gelip elenenler...
Türkiye'de yetenek bitti mi?
bebek öldü araba çarptı aleve alev kurtuldu bebek çarpmanın şiddetiyle muratın yanına kadar fırlamış o gnden beri bebek ortada yok)
alev in ex i ogün gazete okumuyordu çünkü amel olmuştu tuvaletten bir türlü çıkamadı fırsat bulmadı yani.
alevin resmini teknede gören kızın asıl ilgi alanı kızlar değil erkekler olduğu için kızlara pek dikkat etmiyor ..
başka tam anlayamadığın yervarmı varmı forumdash, hemen cevaplayayım)
Cevaplar için saolun ama tk bi soruya cevap vermişssiniz 😕destere sadece analdıgım dizinin özel sahnelerine bakıyor diziyi izlemiyor yada diziyi izlerken başı dönüyor cevap veremiyor)) ben cevap vereyim teknedeki olaydan sonra hamile kalan alev çocugunu düşürdü
ATV de Alemin Kralı total
de 0.90 ab de0.80 rating
alıyor. Oha
kötü kız : azra
Haluk, FOX TV Özlem Conker'i kaybetti.. Sahsen Karagül FOX'ta olur diye düsünüyordum ama Kanal D kapti..