3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

@destere
Alev'in bebeğine noldu? Diğer kız Alev'in resmini teknede görmüştü.Neden tanımadı? Gazetede resmi çıkıyor ama Alev'in ex-i o gun o gazateyi okumuyor mu? Haaa onların ürün reklamının yuzu oldugu halde😕 Sordum çünkü arada bakıyorum.Maksat boşluklar kapansın.

- - - Ekleme - - -

@destere
Alev'in bebeğine noldu? Diğer kız Alev'in resmini teknede görmüştü.Neden tanımadı? Gazetede resmi çıkıyor ama Alev'in ex-i o gun o gazateyi okumuyor mu? Haaa onların ürün reklamının yuzu oldugu halde😕 Sordum çünkü arada bakıyorum.Maksat boşluklar kapansın.

bebek öldü araba çarptı aleve alev kurtuldu bebek çarpmanın şiddetiyle muratın yanına kadar fırlamış o gnden beri bebek ortada yok :))

alev in ex i ogün gazete okumuyordu çünkü amel olmuştu tuvaletten bir türlü çıkamadı fırsat bulmadı yani.

alevin resmini teknede gören kızın asıl ilgi alanı kızlar değil erkekler olduğu için kızlara pek dikkat etmiyor ..

başka tam anlayamadığın yervarmı varmı forumdash, hemen cevaplayayım :))

yok yahu kadın oyuncunun adı soyadı ne jeneriği izlemedim düşman kardeşlerdeki derya gelecek diyorlardı yani....

Lale Devri total grubunda 4.40, AB grubunda 3.80 ratingle izleniyor

şefkat tepede komutan ortalığı yıkıyor bir ara izlemedim başrol kadın gitmiş bu ara dizilerde başrol kadınları öldürmek modalaştı ... bu hafta dandik abyi bişlmemde totalde ilk 2 görür vede görmelide..

@destere

- - - Ekleme - - -

@destere

destere sadece analdıgım dizinin özel sahnelerine bakıyor diziyi izlemiyor yada diziyi izlerken başı dönüyor cevap veremiyor :))) ben cevap vereyim teknedeki olaydan sonra hamile kalan alev çocugunu düşürdü

destere sadece analdıgım dizinin özel sahnelerine bakıyor diziyi izlemiyor yada diziyi izlerken başı dönüyor cevap veremiyor :))) ben cevap vereyim teknedeki olaydan sonra hamile kalan alev çocugunu düşürdü

ben senden önce cevap vermişim beyazsoy benim cevabı nasıl görmezsin :))

Forum İstatistikleri

Konular
176,301
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre