3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Görmemek mümkün mü. O kadar çok post kasıyorsun ki her yerde mantıksızlığın sınırlarını aşmış yorumların var. Gurbetçinin ne olduğunu sen daha iyi bilirsin. Hani her yaz Almanya, Hollanda, Fransa başta olmak üzere Türkiye'ye gelen atletle donla dolaşıp kendi çaplarında artislik yapan olağanüstü tipleri kastettim. :) Medeniyetten gelip medeniyetsizlik sergileyenler. :) Good Night...

atletle donla dolaşıp kendi çaplarında artislik yapan olağanüstü tipler derken ? Beni tanimadan etmeden, yüzümü bile görmeden nasil böyle ön yargilarda bulunuyorsun gerçekten bravo.

haluk sen yokken lale devri zirvedeydi sen geldin ilk 3 e giremiyo :d

haluk tek kişi yerine 3 milyon kişi izleme kapasitesine sahip o yüzden lale devri düştü :D

haluk a reyiz meyiz dedik adam tepemğze çıktı şaka da olsa şuna reyiz kral iimparator müdür başkan falan demeyin aga :d

Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi rekoru Asmalı Konak dizisidir.<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">@</s>ratingkurdu nu takip edin...

1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
2- Aşk-ı Memnu: 27.09 reyting - yüzde 67.31 izlenme payı
3- İkinci Bahar: 24.9 reyting - yüzde 51.09 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı

Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi rekoru Asmalı Konak dizisidir.<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">@</s>ratingkurdu nu takip edin...

bu bilinen biişi :D kaç kere konuşuldu:D

atletle donla dolaşıp kendi çaplarında artislik yapan olağanüstü tipler derken ? Beni tanimadan etmeden, yüzümü bile görmeden nasil böyle ön yargilarda bulunuyorsun gerçekten bravo.

Ben "genel" gurbetçi tanımı yapıp ortaya koydum. İsteyen alır gider, istemeyen bırakır kaçar...

en çok izlenen total olur hadi ab yapıyon binbir gece 28 reyting aldı ab de o nerde vs. vs. bulurum ab de yüksek alanlar çok totalde yok :D

Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi rekoru Asmalı Konak dizisidir.<S style="COLOR: rgb(102,181,210); TEXT-DECORATION: none">@</S>ratingkurdu nu takip edin...

Yaprak Dökümü muhtesem bir projeydi.. 5 yil o diziyle büyüdüm ben.

Lale Devri fanatikleri
@RatingKurdu na
kızmasın Yeşim gitti dizi
%20 seyirci kaybetti artık
cumartesi gecesi birinci
olmak kısa sürede hayal