Alev Alev yakında biter, berbat bir yapım adeta![]()
Neden berbat olarak degerlendiriyorsun Haluk ?
Alev Alev yakında biter, berbat bir yapım adeta![]()
Yok Daha Yaşlanmadı.Daha Genç.Daha Kaç Sene Sürer O Kanal.abi yaşlanmış tuvalete zor gidiyor)
- - - Ekleme - - -
abi yaşlanmış tuvalete zor gidiyor)
alevin kuşum aydın kılıklı arkadaşı nerden çıktı ya) diziye bunu nasıl sokmuşlar
![]()
Alev Alev inşallah dibi görür.
Geçen hafta o yurt dışı olayından sonra tutmasın zaten![]()
destere nasıl diziyi izliyon ya.. alevin makyajcısı alevin bu işi almasında çok katkısı oldu böylece kanki oldular
alev alev cayır cayır yanıyor zaten muhteşem bir dizi dibi tuttu))
diziyle düzeyli bir ilişkimiz yok bazen şaşırıyorum karakterleri)
Yakında Biter O Dizialev alev cayır cayır yanıyor zaten muhteşem bir dizi dibi tuttu))
- - - Ekleme - - -
diziyle düzeyli bir ilişkimiz yok bazen şaşırıyorum karakterleri)
Yav HeheFOX hem ekim ayında bir grupta atv'yi de geçerek 3.olduama siz halen daha FOX kötü deyin
![]()
FOX hem ekim ayında bir grupta atv'yi de geçerek 3.olduama siz halen daha FOX kötü deyin
![]()
Nasil buldun bu bölümü destere? Ben begendim..
- - - Ekleme - - -
20:45 - 21:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 6.32 , 2) KANALD: 5.86 , 3) STV: 5.22 , 4) ATV: 4.24 , 5) FOX: 3.25
20:45 - 21:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 6.32 , 2) KANALD: 5.86 , 3) STV: 5.22 , 4) ATV: 4.24 , 5) FOX: 3.25
alev alev biliyonuz tns de daha yüksek çıkıyor bu rakamlarlarla alev alev yayına devam eder gibi bu seneyi kurtardı.