16-31 Ekim TV Reytingleri - Kanal D 3, Star 1 Grupta Zirvede !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
16-31 Ekim tarihleri arası TNS tarafından dakika bazında raporlanan TV kanallarının prime-time ve tüm gün bazında ve farklı hedef kitlelerdeki (tüm kişiler, AB SES grubu, 20 yaş üstü kadınlar ve 20 yaş üstü erkekler) izlenme paylarına (share%) aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

16-31 Ekim tarihleri arası TNS tarafından dakika bazında raporlanan TV kanallarının prime-time ve tüm gün bazında ve farklı hedef kitlelerdeki (tüm kişiler, AB SES grubu, 20 yaş üstü kadınlar ve 20 yaş üstü erkekler) izlenme sürelerine (dakika) aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

16-31 Ekim tarihleri arası TNS tarafından dakika bazında raporlanan TV kanallarında yayınlanan ve farklı hedef kitlelerde (tüm kişiler, AB SES grubu, 20 yaş üstü kadınlar ve 20 yaş üstü erkekler) ortalama en yüksek performansa (rating% ve share%) sahip 10 programa aşağıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz.

endgame yine yanlis bilgilendirme yapmıssın :)

16-31-Ekim-TV-Kanal-Paylar%C4%B1.png

star tv prime time ab 16:96 kanal d 14:24

yani STAR İKİ GRUP KANALD İKİ GRUPTA ZİRVEDE :)

endgame yine yanlis bilgilendirme yapmıssın :)

star tv prime time ab 16:96 kanal d 14:24

yani STAR İKİ GRUP KANALD İKİ GRUPTA ZİRVEDE :)

Kanal D prime-time total'i de almış, Star sadece A/B prme-time'ı almış...

Dediğim doğru yani, Kanal D 3, Star 1 Grupta zirvede...

Son düzenleme:
ENDGAME SEN KENDİNİ KANDIRIYON :) O LİSTE TOTAL GÖRE AYARLANMIS

SIRALAMAYI SÖYLÜYORUM SANA

TOTAL
KANAL D 14:29
STAR TV 13:79
AB
STAR 16:96
KANAL D 14:24

tüm gün ortalama

kanal D 11.77
star tv 9.85

tüm gün ab

kanald 12:39
star 12:36

3 GRUPTA STAR BİRİNCİ BASLIK DEĞİSTİRİLSİN :)
kanalların izlenme süreleri prime time

total
star 49 ab si 54
kanald48 ab si49

izlenme süreleri tüm gün

total
kanal d 59
star tv 55
ab
star tv 61
kanal d 60

ENDGAME SEN KENDİNİ KANDIRIYON :) O LİSTE TOTAL GÖRE AYARLANMIS

SIRALAMAYI SÖYLÜYORUM SANA

TOTAL
KANAL D 14:29
STAR TV 13:79
AB
STAR 16:96
KANAL D 14:24

tüm gün ortalama

kanal D 11.77
star tv 9.85

tüm gün ab

kanald 12:39
star 12:36

3 GRUPTA STAR BİRİNCİ BASLIK DEĞİSTİRİLSİN :)
kanalların izlenme süreleri prime time

total
star 49 ab si 54
kanald48 ab si49

izlenme süreleri tüm gün

total
kanal d 59
star tv 55
ab
star tv 61
kanal d 60

Kanalların reytingine göre başlık yazıldı, izlenme süreleri farklı bir şey. İzlenme süresi, reyting değildir !..

Başlıkta bir hata yok, artık lütfen mantıklı konuş. :)

Ayrıca haberi mi çarpıtıyorum sanki, rakamlar ne diyorsa onu yazdım...

Kanalların reytingine göre başlık yazıldı, izlenme süreleri farklı bir şey. İzlenme süresi, reyting değildir !..

Başlıkta bir hata yok, artık lütfen mantıklı konuş. :)

Ayrıca haberi mi çarpıtıyorum sanki, rakamlar ne diyorsa onu yazdım...

İZLENME SÜRELERİ REYTİNG'TİR ZATEN STARTV.COM.TR GİR BAK ORDA AYRİNTİLİ BİLGİYİ VERMİS ZATEN

10 yıl sonra yeniden zirvede - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu

aksini ispat edebilirmisin ?

İZLENME SÜRELERİ REYTİNG'TİR ZATEN STARTV.COM.TR GİR BAK ORDA AYRİNTİLİ BİLGİYİ VERMİS ZATEN

10 yıl sonra yeniden zirvede - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu

aksini ispat edebilirmisin ?

Star'ın bahsettiği prime-time birinciliği ekim ayını kapsıyor, biz burada 16-31 ekim arasına bakıyoruz...

Lütfen artık bırak önyargılarını. Star dünyanın en muhteşem kanalı değil, hep zirvede de değil, birileri de Star hakkında doğru bilgiler versin, gerçekten bıktım artık aynı şeyleri yazmaktan, konuyu anlamıyorsan anlama ama yanlış bir konu açtığımı iddia edemezsin, başlık da içerik de doğru...

Şu an burada konuyu anlamayan tek kişi de sensin, tabloya bakan herkes kimin birinci olduğunu anlayabiliyor...

Star'ın bahsettiği prime-time birinciliği ekim ayını kapsıyor, biz burada 16-31 ekim arasına bakıyoruz...

Lütfen artık bırak önyargılarını. Star dünyanın en muhteşem kanalı değil, hep zirvede de değil, birileri de Star hakkında doğru bilgiler versin, gerçekten bıktım artık aynı şeyleri yazmaktan, konuyu anlamıyorsan anlama ama yanlış bir konu açtığımı iddia edemezsin, başlık da içerik de doğru...

Şu an burada konuyu anlamayan tek kişi de sensin, tabloya bakan herkes kimin birinci olduğunu anlayabiliyor...

13 31 mis zuhaha ekim ayi önemlidir tamamıdır bir ayın star zirvede :d

mahoni daha başlığı okuyup anlamamışsın, saatlerdir konuşuyorsun, yazık...

Tüm mesajlarının ve benim sana yazdığım mesajların silinmesini isteyeceğim izninle, sanırım durumu kavradın...

- - - Ekleme - - -

Prime-time'da evet, aksini iddia eden de yok, biraz algılarını aç, burada yarım saattir sana bir şey anlatmaya çalışıyorum, biraz bize acı...

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu yine en fazla izlenen dizi olmuş. Dizi AB de 2. Dizi olurken Erkek20+ da 13.5 Reytingke diger rakiplerine fark atarak birinci dizi olmuş ve özeti bile listeye girmiş. Vadi nin kadinlarda 11.85 almasi beni şaşirtti bu kadar yüksek beklemezdim

6 maça rağmen Star Kanal D`yi 3 grupta geçememiş. Maçlar bittikten sonra bütün gruplarda Kanal D zirvede olur. En zayıf haliyle bile iş yapıyor Kanal D. Bütün yapımları geçen sezondan kalma. Yeni 2 dizisi de PT2`de yayınlanıyor

Revan yeni dizileri tutmuyo zaten tabi geçen yılkiler olcak :d

- - - Ekleme - - -

Stardan bi cacık olmaz o kadar maçla fark atması lazımdı en çok izlenen 3.kanal yuhh :D

bekle geçeçemis ekim ayında iki grupta star iki grupta kanald geçmis sallama
Tamam Star harika, süper. Sendeki bu Star tutkunluğu tedavilik bir hal alıyor dikkat et
Revan yeni dizileri tutmuyo zaten tabi geçen yılkiler olcak :d

- - - Ekleme - - -

Stardan bi cacık olmaz o kadar maçla fark atması lazımdı en çok izlenen 3.kanal yuhh :D
Kayıp Şehir çok güzel de tuttu. Veda da 3-4 reyting alıyor. Zaten ikisi de PT2`de

Bu arada Maçlar olmazsa totalde atv Starı geçer bence