1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

8 alması hayal değil karşısında ab si güçlü dizi yok :D haytımmın rolü ve suskunlar var ab de si iyi ama onları da toplasan uek etmez:D

8 alması hayal değil karşısında ab si güçlü dizi yok :D haytımmın rolü ve suskunlar var ab de si iyi ama onları da toplasan uek etmez:D

Vadi A/B'de 10 alıyor, demek ki A/B'si Umutsuz'dan güçlü. :)

8'e şu an için imkansız diyorum, Veda kalkarsa belki. Ama Veda kalkana kadar senaryo bozulur zaten geçen sezonki gibi...

Yaklaşık 1 - 1.5 saat sonra vadinin yeni bölümü başlayacak çok az kaldı :)

- - - Ekleme - - -

Bir kimse kendi fikrini söyleyemez mi ? bu post kasmaya mı giriyo ?

- - - Ekleme - - -

Bir kimse kendi fikrini söyleyemez mi ? bu post kasmaya mı giriyo ?

aynen aga-haklısın-doğrusun gibi yorumlar bence fikir değil :D ayrıca beğen butonu var katılıyorsan yoruma beğenebilirsin

- - - Ekleme - - -

Vadi A/B'de 10 alıyor, demek ki A/B'si Umutsuz'dan güçlü. :)

8'e şu an için imkansız diyorum, Veda kalkarsa belki. Ama Veda kalkana kadar senaryo bozulur zaten geçen sezonki gibi...

ab si totalinden düşük yani sağlam ab kitlesi yok vadinin :D uek geçen sezon ab de harikalar yaratmı şdizi pazar günü olmasına rağmen bence gene yükselebilir:D

aynen aga-haklısın-doğrusun gibi yorumlar bence fikir değil :D ayrıca beğen butonu var katılıyorsan yoruma beğenebilirsin

- - - Ekleme - - -

ab si totalinden düşük yani sağlam ab kitlesi yok vadinin :D uek geçen sezon ab de harikalar yaratmı şdizi pazar günü olmasına rağmen bence gene yükselebilir:D
​Birde imzaya post kasmak bizim işimiz yazmışsın

bu konuyu takasa dün 10-15 kere açıkladım biraz takip et post kasmak bizim işimz mesajı bir üyeye onun dışındakiler ne demek olduğunu anlayamaz :D ayrıca ben haklısın-doprudur aga-😀d:d gibi mesajları çok az kullanırım :D

my nin özeti 10 aldı görende yeni bölümü 20 aldı sancak güldürmeyin adamı daha önce ab de 14 ü geçtiği bile olmuştu 13 e seviniyosan ilginç :D