Star Tv'nin Benim İçin Üzülme için Sinsi Planı Ne ? Hangi Film TV'de İlk Yayınlayacak ?

Benim Icin Uzulme cok iddea'li bir proje, bence sali gununun birinciligini alacak. En kotu ikincilik garanti goruyorum.

oyuncular pek parlak değil dizinin üstelik mahsunun dizilerinde hep senaryo kötüleşiyor. senaryo konusunda mahsun iyi değil

senaryo konusunda müthiş eğer diziyi kendi yönetirse hde yi yönettiği bölümler süper ötesiydi eğer başında durursa diziyi coşturur

Benim İçin Üzülme bence tutmayacaktır.İlk 10'da olur ilk bölümünde ama ileriki haftalarda düşer.Ayrıca Mahsunun ben bir dizinin başında duracagını sanmıyorum.
Berlin Kaplanı iyi oranlar alacaktır.A/B'de 2. Total'de 4. olur.

Benim İçin Üzülme gerçekten çok iyi gideceğini düşünüyorum , HDEgibi olacak çok iyi gider , Berlin Kaplanı 4-5 alır.

Açıkcası Benim İçin Üzülmenin tutacağını düşünmüyorum. Bakalım beni yanıltacak mı?

ben hala benim için uzulmenın konusu nedir çözemedim görüntüler süper de nedir dizinin dramı nıden evlenemiyorlar anlamadim

Film en son ki bilgilerime göre 2 milyona yakın izlenmişti

Daha önce izlemiştim, o yüzden izlemeyebilirim, belki göz atarım. Güzel bir film ve güzel bir kadro. Star TV'den iyi bir adım. :)

Daha iyi bir şey koyabilirlerdi bence. Cidden dandik bir film bu. İnsanlar yarım saat izlese sıkılırlar.