Pana Film'in Yeni Dizisi "Ben Onu Çok Sevdim" atv'de Ekrana Gelecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mehmet aslantuğ zaten kalitesine yakışan dizilerde oynar yapımcıya bakınca bu dizinin 100 kilometre yakınında geçmez rüya görüyor panacılar :))

Yapımcısında Ne Varmış.Raci Bugüne Kadar Gelmiş Geçmiş Oyuncularla bi bağı vardır. Ayrıca Pananın Tutan Dizileride var

Ekmek Teknesi
Kurtlar vadisi
eşref saati

- - - Ekleme - - -

mehmet aslantuğ zaten kalitesine yakışan dizilerde oynar yapımcıya bakınca bu dizinin 100 kilometre yakınında geçmez rüya görüyor panacılar :))

Yapımcısında Ne Varmış.Raci Bugüne Kadar Gelmiş Geçmiş Oyuncularla bi bağı vardır. Ayrıca Pananın Tutan Dizileride var

Ekmek Teknesi
Kurtlar vadisi
eşref saati

- - - Ekleme - - -

vadi konsepti ağır olduğu için başka dizilere ağırlık veremiyorlar. eşref saatide bu yüzden bitti zaten

Ekmek Teknesi
Kurtlar vadisi
eşref saati

- - - Ekleme - - -

vadi konsepti ağır olduğu için başka dizilere ağırlık veremiyorlar. eşref saatide bu yüzden bitti zaten
Kurtlar Vadisi'ni tutturan Osman Sınav'dı dizi sonradan Pana'ya geçti.

Ekmek Teknesi'nde de Osman Sınav'ın parmağı vardı.

Eşref Saati tuttu ama o da çok dayanamadı maalesef son dönemlerini Kurtlar Vadisi Pusu desteğiyle geçirdi fakat Show TV maddi olarak büyük sıkıntılar çekmeye başlayınca mecburen bitirdiler. Hatta bu Show ile Pana Film arasındaki sorunların artmasına neden oldu ve o sezon sonunda KVP kesin olarak Show'dan ayrıldı...

Merakla bekliyorum ben bu diziyi. Bugün fragmanını gördüm cidden kesinlikle izleyeceğim.
Umarım cast seçimi çok iyi olur.

Bu aksam bu diziyle ilgili bir sey söylediler mi programda?

KVP'nin ardindan yayinlanir muhtemelen veya baska bir günde PT-1'de

sadece belçimle olmaz bu iş ayrıca hatırla sevgilide az buçuk ilnedi o dönem :D bu arada aşk üzerine kurulu diziyi vadicilerin sadece pana için izlicek olmaları ve tutacak demeleri ayrı bir ilginçlik

çarşamba pazar olursa kesin izlerim diğer günler bilemem