Burak Özçivit ve Serenay Sarıkaya reyting peşinde koşacak

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634872084716023506.jpg

Serenay Sarıkaya ve Burak Özçivit, yeni dizi '41'de başrolü paylaşacak.

TIMS Productions, 'Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu rolüyle sivrilen Burak Özçivit'in başrol oynayacağı, I. Abdülhamit dönemini anlatan dizi projesinden vazgeçti. Yapım şirketi, onun yerine yine Özçivit'in rol alacağı '41' adlı projeyi hayata geçirdi. '41' dizisinde genç oyuncuya eşlik edecek isim de kısa sürede belli oldu. Önce hazal kaya'yla görüşen şirket yetkilileri, daha sonra Serenay Sarıkaya'ya teklif götürdü. En son 'Lale Devri' dizisinde rol alan Sarıkaya, önümüzdeki günlerde Özçivit'le birlikte kamera karşısına geçecek. '41', Show TV'de yayınlanacak.

Burak Özçivit'in şimdi daha iyi bir kitle edindi ve dizi için reyting anahtarı belkide. Serenay Sarıkaya sözde ekrana ara verecekti, sanırım vazgeçti. Dizi, ismiyle zaten merak ettireceği belli.

Serenay Sarıkaya'nın reytingi azda olsa var birde etkili fragmanlar yayınlanırsa bu dizi tutar.

Serenay bu dizide yok ki
''Hiç bir dizide rol almayacağım''

Basın menuplarının ''Burak Özçivit'le '41' dizisinde beraber rol alacak mısınız?'' sorusu üzerine cevap veren Serenay Sarıkaya 'Yalan, bu sene hiç bir dizide rol almayacağım biraz dinlenmek istiyorum' dedi.

Serenay bu dizide yok ki
''Hiç bir dizide rol almayacağım''

Basın menuplarının ''Burak Özçivit'le '41' dizisinde beraber rol alacak mısınız?'' sorusu üzerine cevap veren Serenay Sarıkaya 'Yalan, bu sene hiç bir dizide rol almayacağım biraz dinlenmek istiyorum' dedi.

show yayınlayacağı diziden bir hayır geleceğini sanmıyorum iyiki kabul etmemiş serenay ..

Burak Özçivit'i hiç sevmiyorum oyunculuğunuda beğenmiyorum izlemem tutacağınıda düşünmüyorum zaten bu arada Serenay'da Ay Yapımla anlaşmış diyolar 2013 eylül ayı için

Ya hayır ya! olamaz,serenay daha kaliteli işleri hakediyor ! Show tv de olmasıda ayri bir akılszlık,acaba knusu ne dizinin,

- - - Ekleme - - -

adında hayır yok zaten dizinin.

Serenay sanirim geçenlerde Instagram'da da bu haberi yalanlamisti.