Veda Dizisi Kötü Başladı Ama Kurtulabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Veda dizisinin ilk dört bölümü çok da sevilmemişti.

Dizide büyük değişikliklere gidildi. Öncelikle yazar kadrosu değişti. Behice karakterini canlandıran Jale Arıkan'ın yerine de İclal Aydın geldi.

Şimdi dizi yeni senaryo ekibi ile kurtulmak için çıpınacak. İlk bölümleri izleyenler Veda dizisinin patinaj yapmasına şahit olmuştu. Şimdi yeni senaryo ile bu durumdan kurtulabilirse dizi kendine gelebilir.

Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen, İclal Aydın gibi isimleri buluşturan dizi bakalım yeni bölümlerinde nasıl bir performans sergileyecek.

Bende bu düşünceye katılıyorum.Senaryoyu daha akıcı bir hale getirebilirlerse iyi sonuçlar alacaktır.

İki değişikliği de hayal kırıklığı olarak görüyorum, senaryoya iyi bir isim gelseydi belki toparlanabilirdi ama Deniz Yıldızı'nda yazarlık yapmış birinden ne beklendiğini merak ediyorum...

Kanal D'nin önemli bir suçu olduğunu sanmıyorum, tutmayacak diziyi kanal nasıl kurtarabilkir ki ? Hala kaldırmamış olması ile Kanal D gerekeni yapıyor zaten...

Bakın kötü bir dizi değil Veda kesinlikle, ama şu var.
Günümüzde nerdeyse her günü rating anlamında ekarte eden bir yapım var, bu salı günü ÖBGZ, çarşamba Muhteşem Yüzyıl ya da Perşembe Kurtlar Vadisi oldugu gibi.
İşte o ekarte eden yapımların arasında kendinize yer bulmak ve sağlam ratingler almak istiyorsanız iyi değil çok çok iyi olmanız çok iddalı olmanız lazım. Karadayı'da olduğu gibi. M. Aslantuğ çok klas bir insan, ve klas bir oyuncu ama acıkcası fazla ratingi yok açıkçası, fazla ratingi olan bir oyuncuyu başrol yapıp, M. Aslantuğ'u yardımcı basrol rolune koyabilirlerdi.
Bu çabalar bence yersiz, bitecek bu dizi.

Yeni senaristle umarim yükselise geçecektir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
dizi çok güzel bir dizi

oyuncularda mükemmel

behice karakterini değiştirmeleri yanlış

dizideki eksiklik çok ağır olması ve aksiyonun pek olmamasıydı.. küçük damat adayının olduğu bölümler biraz hareketli, onun haricinde ağır bir konuya sahipti.. umarım senaryoya biraz hareket gelir ..

Veda kötü dizi değil ama harcanıyor Iste :D

Senaryoyu daha akıcı bir hale getirebilirlerse iyi sonuçlar alacaktır

Dizi bence bu sezon bitecek :D her ne kadar uğraşılsa da...

Yeni senaristle umarim yükselise geçecektir.

Umarım :D