29 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Totalde O Ses'in zirvede
şimdi ki rakibi Arka
Sokaklar. O Ses 9.10
ratingle birinci, Arka
Sokaklar 7.89'la ikinci,
Karadayı 7.60'le 3.

rahat ol canlı yayınlarda dahada yükselicek . herzamanki gibi zirvede gülelim biraz rakiplerine çayda çıra oynatacak :d

Düellolarda düsecegi bir gerçek ama yine zirvede yer alir A/B grubunda

- - - Ekleme - - -

Totalde O Ses'in zirvede
şimdi ki rakibi Arka
Sokaklar. O Ses 9.10
ratingle birinci, Arka
Sokaklar 7.89'la ikinci,
Karadayı 7.60'le 3.

Karadayi bence geçmistir TNS'de Arka Sokaklar'i

show dan bir cacık olmaz bu saatten sonra demedi demeyin...showun toparlanması için iyi bir grubun satın alıp paraya kıyması gerekir...

Bence Arka Sokaklar günü değişmez yoksa dizi daha da çöker..
Dedektif dizisi Cumartesi olur.
Karagül ise şüpheli :D

Benim yaşimi bilmıyorsun...Senin yaşinida ben bilmıyorum.Yaptiğim yorumda yaşla alakalı bir durum yok...Osman'ı cok övüyorsun ya belki dayanamaz izlemeye gidersin diye.Yorum bundan ibaret.:) Başka anlamlara kaydırmaya gerek yok.
şaka yaptım alınma hemen :)))
çocuk filmine sinemaya kim gider ya :)))))) . internetten bilem izlemem harry pıtırın bile izlemedi sadece ilk filme hafif bakıp bırakmıştım :)))))

Düellolarda düsecegi bir gerçek ama yine zirvede yer alir A/B grubunda

bekle düser rahat ol :) acun o ses yükleniyor bu sene rahat ol sen senin tasan degil canlı yayınlardada birinci olacak

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.97 , 2) ATV: 7.83 , 3) KANALD: 7.18 , 4) FOX: 4.01 , 5) SHOW: 1.64

22:00 - 22:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 8.97 , 2) ATV: 7.83 ,
3) KANALD: 7.18 , 4) FOX:
4.01 , 5) SHOW: 1.64

Show battı artık eskiden en sevdiğim kanaldı kurtlar vadisi ezel pusat karakol hepsinin içine etti kendinş harcadı

bekle düser rahat ol :) acun o ses yükleniyor bu sene rahat ol sen senin tasan degil canlı yayınlardada birinci olacak

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama <S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(255,102,102); TEXT-DECORATION: none">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.97 , 2) ATV: 7.83 , 3) KANALD: 7.18 , 4) FOX: 4.01 , 5) SHOW: 1.64

Canli yayinlardan bahsedilmiyor, düellolarda bahsediliyor ve orada düsecek bence.

22:00 - 22:15 ortalama <S>#</S>sbt<S>#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 8.97 , 2) ATV: 7.83 , 3) KANALD: 7.18 , 4) FOX: 4.01

FOX 4.01 alarak yine artmış bu dilimde :) Star-Atv ve Kanal D artışta yine :D

O Ses'ten koltukların dönmesi kısmını çıkarırsan Popstar olur, elemeler bitince de O Ses'in düşeceği durum bu. O ses'te heyecan yaratan tek öğe ; jüri dönecek mi dönemeyecek mi, dönerse ne hareketler yaparak yarışmacıyı etkileyecek durumu... Bu nedenle düellodan itibaren sıkıcı oluyor...

O, cumartesi patlar gibi geliyor bana, pazartesi de iş yapar elbette ama cumartesi zirveye yerleşebilirmiş gibi geldi...

Haftasonunu bırakmaz Ben Bilmem Eşim Bilir. Kanal D elinden gelse daha fazla güne de koyar yarışmayı ama Show'un durumuna düşmek istemiyor. :):)

- - - Ekleme - - -

O, cumartesi patlar gibi geliyor bana, pazartesi de iş yapar elbette ama cumartesi zirveye yerleşebilirmiş gibi geldi...

Haftasonunu bırakmaz Ben Bilmem Eşim Bilir. Kanal D elinden gelse daha fazla güne de koyar yarışmayı ama Show'un durumuna düşmek istemiyor. :):)

AB grubunda O Ses
11.28'e çıktı ve
Karadayı'yla arasındaki
farkı 3 puanı çıkardı.
Karadayı 7.30'da