Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun!

Asıl kutlama Ankara - Ulus'ta yapılıyor her türlü zorluğa rağmen onu yayınlasınlarda görelim. Sadece ulusal kanal veriyor bir de bir kaç tv kanalı.

Destere fikirlerini açık yüreklilikle söylemene bayılıyorum. :)

Cumhuriyetimizin 89. Yılı Kutlu Olsun! ( Arslan Bey'den alıntı, teşekkürlerimi sunuyorum, aynı şeyleri yazmayı sevmiyorum da. :) )

tam bir buçuk saattir arkamdaki ekranda CNNTÜRK kanalı açık ve güya haber veriyor bir grup papyonlu smokinli oğlan bıyıklı smokinli oğlanın elini sıkıp duruyor ve aynı haberler tekrar tekrar veriliyor kutlamalar bunun neresinde? halk nerde cumhurun başkanı bıyıklı vatandaş, cumhurdan bi haber köşkte oturup papyonluların elini sıkmakla meşgul oldum olası bu resmi törenlerden nefret etmişimdir tam bir dostlar alışverişte görsün havası hakim ortama ..

kızılayda ve ulusta ise cumhura gaz bombası sıkıp günün anlamına ve önemine vurgu yapıyor sevgili polis arkadaşlarımız..!

tam bir buçuk saattir arkamdaki ekranda CNNTÜRK kanalı açık ve güya haber veriyor bir grup papyonlu smokinli oğlan bıyıklı smokinli oğlanın elini sıkıp duruyor ve aynı haberler tekrar tekrar veriliyor kutlamalar bunun neresinde? halk nerde cumhurun başkanı bıyıklı vatandaş, cumhurdan bi haber köşkte oturup papyonluların elini sıkmakla meşgul oldum olası bu resmi törenlerden nefret etmişimdir tam bir dostlar alışverişte görsün havası hakim ortama ..

kızılayda ve ulusta ise cumhura gaz bombası sıkıp günün anlamına ve önemine vurgu yapıyor sevgili polis arkadaşlarımız..!

Milli bayramlar ruhunu kaybetti, zorunluklardan kaynaklı birkaç resmi tören o kadar. Daha fazlası istenmiyor sanırım siyasi otoriteler tarafından...

Halk yürüyüşüne engel olunmasının nedenini anlamak mümkün değil...