İclal Aydın yeni dizisinde ilk kez ortaya çıktı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu İclal Aydın katıldı.

Güzel oyuncu yeni rolüyle ilk kez objektiflerin karşısına geçti ve bu resmi twitter'daki takipçileri ile paylaştı.

Dizide Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Mehmet Reşat Paşa'nın eşi Behice rolünü canlandıracak olan İclal Aydın, diziye katıldığını haberini twitter hesabından attığı, 'artık Behice oldum…Uzun saçlı ve huzurlu bir kadınım' diye duyurdu.

Ayşe Kulin'in aynı isimli romanından uyarlanan veda dizisi perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

634870551030791663.jpg

Neden diğer kadın oyuncu ayrılmış? Şimdi İclal geldi nolcak şimdi? reyting tavan mı yapcak? Baştan anlaşamıyordun diğer oyuncuyla nedne teklif götürdün yada baştan İclal'e neden teklif götürmedin? İclal drama oyuncusu değil komedi yada romantik-komedi'de iyi oyuncu.

Veda'nın kitabını okudum gayet hoş bir kitap.Ama diziyi izleyemiyorum ne yazık ki.Umarım başarılı gider :)

Neden diğer kadın oyuncu ayrılmış? Şimdi İclal geldi nolcak şimdi? reyting tavan mı yapcak? Baştan anlaşamıyordun diğer oyuncuyla nedne teklif götürdün yada baştan İclal'e neden teklif götürmedin? İclal drama oyuncusu değil komedi yada romantik-komedi'de iyi oyuncu.

İclal'in rolün hakkını vereceğine inanıyorum ama bu değişikliğin yarardan çok zarar getireceği yönünde bir görüşüm var...

Bence doğruyu söylemek gerekirse dizi en kısa zamanda bitecektir :)

Medyapım bu sezon çok diziyle başladı Veda aralarında harcandı biraz daha beklenebilirdi cast olarak çok zayıf. İclal Aydın'ın dizisi bitmediği için teklif etmemiş olabilirler ama biteceği belliydi bunun gibi bir çok oyuncuda var beklenip daha iddialı oyuncularla başlanabilirdi. Evin büyük kızı ünlü oyunculardan biri olmalıydı çünkü o kız başrol gibi olacak ilerde ama kaldıramaz gibi duruyor zaten o kadar devam edemez gibi.

İclal'in rolün hakkını vereceğine inanıyorum ama bu değişikliğin yarardan çok zarar getireceği yönünde bir görüşüm var...
Ben İclal'i hiç dramada izlemedim.Karakter olarakda masum bi yuze sahip konuşmalarii ise cicili bicili bende daha çok zarar getirceğini düşünüyorum.Medyapım işte bitirmemek için elinden ne geliyorsa yapıyor.BKZ -Emir'in yolu...

Bence bu sene Medyapım'ın en zayıf dizisi her yönden ama : Veda dizisi :D