Shovtv Birkez Bit Pazarına Nur Yağdırmaya Niyetlendi. Şimdi de Hangi Yapımı Ekrana Sürdü ?

inan başlığı okumadan girdim konuya konuyu senin açtığını görünce baktım uzun hiç okumadım hala okumaduım merak ta etmiyom :d

inan başlığı okumadan girdim konuya konuyu senin açtığını görünce baktım uzun hiç okumadım hala okumaduım merak ta etmiyom :d

neye tıkladıgına da bakmadın yani :))))) demek otamatiğe bagladımış tık tık basıyon :))))))

şimdi okudum saçmalamışsın yine eskiye döndün beyazsoy bıraktıktan sonra geldiğinde iyiydin eskisi gibi oldun

şimdi okudum saçmalamışsın yine eskiye döndün beyazsoy bıraktıktan sonra geldiğinde iyiydin eskisi gibi oldun

neyse 3.-4. mesaj yazışından sonra en azından başlıgı okumuşun bu da ilerleme sayılır :)))) kurtları begenen birinin beni begenmemsi şeref sayılır sanırım :)))))))

senin neyini beğenim sallama da üstüne yok :d

- - - Ekleme - - -

fks14 evet ismi kötü tutmaz zaten boşuna yayınlamasınlar

senin neyini beğenim sallama da üstüne yok :d

- - - Ekleme - - -

fks14 evet ismi kötü tutmaz zaten boşuna yayınlamasınlar

Gençlik dizisi olacaksa, ki büyük ihtimalle öyle ilk bölümleri iyi gidebilir ama sonra düser ve yayindan bile kalkabilir. Tabii bu sadece ön yorumlar. Dizinin konusu ve tanitimlarini görmek gerek daha iyi bir yorum yapabilmek için ama isim gerçekten olmamis.

Gençlik dizisi olacaksa, ki büyük ihtimalle öyle ilk bölümleri iyi gidebilir ama sonra düser ve yayindan bile kalkabilir. Tabii bu sadece ön yorumlar. Dizinin konusu ve tanitimlarini görmek gerek daha iyi bir yorum yapabilmek için ama isim gerçekten olmamis.

bence Gençlik dizisi olmaz! :D