Hayat Devam Ediyor'a Ödüllü Yönetmen...

Yönetmenler doğrudan reytinge etki etmiyor ama yine de iyi yönetmen seyir zevkini arttırır ve yıpranmayı azaltır.

Fakat dizide asıl önemli olan hatalar çok daha eskilerde yapıldı, Mahsun diziyi bırakmamalıydı en başta...

Yönetmenler doğrudan reytinge etki etmiyor ama yine de iyi yönetmen seyir zevkini arttırır ve yıpranmayı azaltır.

Fakat dizide asıl önemli olan hatalar çok daha eskilerde yapıldı, Mahsun diziyi bırakmamalıydı en başta...

Bencede Mahsun'da neden bırakıyor ki tam bir saçMaLık :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Haluk Foxun Yarışmasını Kazanmışsın Tebrik Ederim.Bu Arada Eski Huyunu Bırakmışsın.Eskiden Her Mesajında Fox Vardı Ama Şimdi Daha İyisin Maşallah Devamını Beklerim:)

Aynen öyle. Umarim Mahsun Benim Için Üzülme dizisini yariyolda birakmaz.

Ben inşallah diyemiyorum pek açıkçası, zira 3-4 bölüm sonra bırakacağından emin gibiyim...

Mahsun reyting işini biliyor, dizilere kan-gözyaşı-silah gibi unsurları bolca yerleştiriyor ama sonra hikayeyi iyi ilerletemiyor. Flaş başlangıç sönük bölümlerle devam ettiriliyor...

Bu dizi de biraz öyle kokuyor ama belki hatalardan ders çıkarmıştır Mahsun, tek bölümlük sinema filmi değil, en az 40 bölümlük bir dizi çektiğini anlamıştır...

Haluk Foxun Yarışmasını Kazanmışsın Tebrik Ederim.Bu Arada Eski Huyunu Bırakmışsın.Eskiden Her Mesajında Fox Vardı Ama Şimdi Daha İyisin Maşallah Devamını Beklerim:)

Çok Teşekkürler :) Artık karşınızda Yeni bir Haluk var ona göre. Ama halen daha FOX'cuyum, bunu belirtmeliyim.. Bu arada İyi bayramlar! :D

Bu diziyi en cok etkileyen durum BBEB ve YST. Cuma gununun birincisi Huzur Sokagiydi bu bayram karsisina BBEB koydular dizinin reytingler 3'lere dustu. HDE bu iki guclu projenin karsisinda iyi reytingler aliyor bile diyebiliriz. Atv diziyi atese atti!

mahsun giriş ve gelişme bölümünü mükemmel yapıyor ama dizilerde heyecanı devam ettirmek için konuyu sündüre sündüre uzatmak lazım mahsun dizilerin bu havasına alışamadı dediklerini demek istediklerini üç bölüme yoğunlaştırılmış bir şekilde sıkıştırıyor devamında anlatacak bişeyi kalmıyor yerini başkasına bırakıyor ilk bölümleri yine sinema tadında olacaktır ama devamında mahsnu arasanda bulamazsın :)) iyi bir sinema yönetmeninde dizi çekecek sabır yoktur genelde dizilerin başarısı yönetmenden değil senaryodan kaynaklanıyor melek ve ece gibi senaristler her daim diziyi canlı tutacak bişeyler bulabiliyorlar ama öylesinide bulmak zor..