Sıla-Konuşmadığımız Şeyler Var Albümünde En Sevdiğiniz Şarkı?

Konuşmadığımız Şeyler Var?

• Acısa da Öldürmez

Oy: 1 14.3%
  • Kafa

Oy: 3 42.9%
  • Oluruna Bırak

Oy: 2 28.6%
  • Boş Yere

Oy: 0 0.0%
  • Gol

• Boşver

• Tam da Bugün

• Cam

• Zamanında

• Vur Kadehi Ustam

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Bu sayfayı açıpta yorum yapmayanın bilgisayarı bozulsun diyelim :D Hadi bakalım cevapları bekliyoruz :)

Hepsi, süper bir albüm. Her şarkı kliplendirilecek kadar muhteşemdi :)

En sağlam albümü diyebilirim şuana kadar.Çıkış parçası Acısa da Öldürmez her zaman ilk favorim.Onu takip eden şarkı Oluruna Bırak.Ve bir ara dinlemeye doyamadığım Boş Yere klas parçalar içerisindeydi.Albümün geneline baktığımda hepsi fevkalade :)

Sıla iyice duygusal album yapmaya başladiği için gıcık olsamda "Kafa" şarkısı en iyi ve tek sevdiğim şarkısı diyebilirim.

sayfayı açınca yorum yapmamız şartmış onun için bende yorayım :))

sılanın hiçbir albümünü dinlemedim izlemedim, sıla denince aklıma sıla dizisi ve başroldeki cansu geliyor ve birde firuze geliyor başkadabişey gelmiyor :))

- - - Ekleme - - -

seçenek olarak kadehli olanı seçtim :) neden demeyin nedeni kadeh ve rakı yanında cigara iyi gider..

Sılayı neden dinlemiyorsun destere.Tarzını mı beğenmiyorsun ya da herhangi bir sebepten dolayı mı? :)

Sıla'nın bir daha muhtemelen üstüne çıkamayacağı bir albüm. Her şarkı gerçekten kliplenecek kadar iyiydi. Zaten 5 klip geldi hepsi de zirveye oynadı.

En iyisi ise bence "Oluruna Bırak". Her şeyiyle dört dörtlük...

Sıla'nın en iyi albümüydübunun gibi bi albüm bi daha yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa iyi olur bence vaveyle beklentileri tam karşılayamadı :)

Bence de Vaveyla beklentileri tam karşılayamadı. Ya da bekletimiz o kadar fazlaydı ki Vaveyla az geldi bize.

Sıla'nın en iyi albümüydübunun gibi bi albüm bi daha yapabilir mi bilmiyorum ama yaparsa iyi olur bence vaveyle beklentileri tam karşılayamadı :)

Vaveyla için daha erken şarkıların biraz daha oturması lazım. Yalnız "İmkansız" çok iyi bir giriş yapamadı gibi. En azından "Sevişmeden Uyumayalım" veya "Acısa da Öldürmez" etkisi yaratmadı. Fakat sonradan açılabilir bekleyip göreceğiz.

Vaveyla'da da en az 5 kliplik şarkı var. :)

Vaveyla için daha erken şarkıların biraz daha oturması lazım. Yalnız "İmkansız" çok iyi bir giriş yapamadı gibi. En azından "Sevişmeden Uyumayalım" veya "Acısa da Öldürmez" etkisi yaratmadı. Fakat sonradan açılabilir bekleyip göreceğiz.

Hangileri?
İmkansız, Zor Sevdiğimden, Aslan Gibi... diğerleri ne?

Arkadaşlar benim beklentimi de karşılamadı ama akustik bir albüm oluşu nedeniyle karşılamadı bu bir gerçek.Bir önceki albümde sesini daha fazla ön plana çıkartırken bu albümde müzikler fazlaca yer kaplamış ve daha hoş bir hava oluşturmamış değil.Bence son albüme dinledikçe ısınacaksınız :)

Belki ilerleyen zamanlarda dediğin gibi olabilir ve doğru bir acısa da öldürmez değil ..

Ben kliplik şarkıları şöyle düşünüyorum:İmkansız-Zor Sevdiğimden-Aslan Gibi-Issız Ada gibi bir sıralama takip edebilir.

- - - Ekleme - - -

Bence başlangıcı hareketli bir şarkıyla yapmalıydı.Ve bu albümde en az 1 tane daha hareketli şarkı olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Ben kliplik şarkıları şöyle düşünüyorum:İmkansız-Zor Sevdiğimden-Aslan Gibi-Issız Ada gibi bir sıralama takip edebilir.

Açık Deniz ve Çocuk gelecek bence sıralama şöyle olur

İmkansız-Açık Deniz-Zor Sevdiğimden-Çocuk :) keşke hepsine klip gelse ama en fazla 5 klip gelir

İmkansızdan sonra keşke bu şarkının klibini çekse dediğim şarkı Leyla :)