Engin Günaydın Takıntılı Dedektifi Oynayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Engin Günaydın Takıntılı Dedektifi Oynayacak
Son olarak "Muhteşem Yüzyıl"da rol alan Engin Günaydın, Emmy ödüllü polisiye komedisi "Monk'un" yerli uyarlamasıyla ekrana dönüyor.

110420121052159344755_2.jpg

Geçen sezon "Muhteşem Yüzyıl"da Gülağa karakterine hayat veren Engin Günaydın, ünlü Amerikan dizisi "Monk"un yerli uyarlamasında başrol oynayacak. Emmy ödülü sahibi "Monk", San Francisco'da yaşayan takıntılı bir kişiliğe sahip dedektif Adrian Monk'un macelarını ekrana taşıyor. Dedektif Monk, her bölümde farklı olayları inanılmaz bir dikkat ve zeka ile çözerken bir dizi komik olayı da beraberinde yaşıyor. Dizinin yerli uyarlamasını usta yönetmen ve senarist Barış Pirhasan kaleme alıyor. "Monk"un yerli isminin ne olacağı ve diğer rolleri kimlerin canlandıracağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Ekleme: Dizi Kanal D`de ekrana gelecek ve dizinin yapımcılığını Ahmet Kayımtu üstlenecek!

Kaynak:
http://televizyongazetesi.com/engin...ource=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UIvcUMUxr-k

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle Starda olur. Bence rolün hakkını verir.

- - - Ekleme - - -

Büyük ihtimalle Starda olur. Bence rolün hakkını verir.

Yine bir uyarlama. Keske yeni hikayeler üretilse..

senarist iyi kara komedinin hakkını verir. oyuncu tam isabet ama dedektiflik hikâyeleri türkiyeye uymaz polis şefi olsaydı daha ınandırıci olurdu. pembe panter ve dedektif gacetin dizi versiyonu

Yine bir uyarlama daha geliyor. Engin Günaydın başarılı bir oyuncu ve rolünün hakkını verecektir. Hayırlı olsun, kendisine şimdiden başarılar dilerim. :)

Starda olacağını düşünüyorum :) Yapım lşirketi hakkında fikrim yok.

Dizi için Kanal D'nin adı geçiyor ama kesin midir bilemiyorum...

Yine bir uyarlama daha geliyor. Medyapım bunu üstlenir sanırım ya da başka bir yapım.
Ama tutacağını ya da çok reyting alacağını pek düşünmüyorum alsa bile en fazla 5 reyting alarak hep devam etmeye çalışır

-Bu adamı açıkcası hiç sevmiyorum, ama bol başarılar yine de.. Bakalım Hangi kanal? Bence Star Tv'dir :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ekleme: Dizi Kanal D`de ekrana gelecek ve dizinin yapımcılığını Ahmet Kayımtu üstlenecek!