Engin Günaydın "Yalan Dünya"yı Neden Reddetti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Engin Günaydın, Gülse Birsel'den Yalan Dünya dizisinde oynaması için teklif aldığını fakat reddettiğini söyledi. Günaydın sebebini ise şöyle dile getirdi: "Evet diziden teklif aldım ama ben biraz daha başka şeyler yapmak istedim."

Engin Günaydın "Başka bir sitcomda oynayacak mısınız? Neden olmasın mı diyorsunuz yoksa bir süre uzak mı duracaksınız?" sorusuna ise;

"Komedinin şimdi bir dil değiştirdiğini düşünüyorum. Yeni bir dile doğru gidiyor. Bu dil oturduğunda belki olabilir. Uzaklaşmamın nedeni de biraz bundan kaynaklandı. Hem kendi içimdeki komedi azalmıştı hem de Türkiye'deki komedi dili değişiyordu. Biraz zamana ihtiyacı vardı.Eğer öyle bir şey olursa tabiki yeni dilde..." cevabını verdi.

engin-gunaydin-yalan-duny-213003F793.jpg

Bence iyi ki kabul etmemiş.Muhteşem Yüzyıla çok daha fazla yakışmıştı ta ki çıkana kadar.Ancak şu da bir gerçek ki adamın surat ifadesi komedi türüne daha yatkın bence :)

öyle dizi mi olr we my dye :d
Hee işte onu diyorum ya...Bazı yabancı filmler diziler türkçeye tam anlamıyla cevrilemiyor.Yazdiğindan hiç bir anlam cıkaramadım belki oda o dizi/filmlerdendir diye sordum..Neyse işte öyle birşey.

Son düzenleme:
kabul etmemesi iyi olmuş etseydi burhan altıntop tekarı olurdu .. olayın farkına varmış her zaman tekrarlardan kaçınmak lazım yeni şeyler bulmak lazım ..

Açıklama kısmı saçma olmuş biraz. İstemiyorsan istemedim oynamadım de abi ne uzatmışsın yok komedi dili yok ıvır zıvır.

Bir kez daha takdirimi kazandı. Yeni dilden kasıt Leyla ile Mecnun, İşler Güçler vb dili anlaşılan herhalde.

Fakat bekleyiş uzun sürmez umarım da yakın zamanda tekrar bir komedi işinde görürüz kendisini. :)