İclal Aydın Koptu Geliyor. İkinci Transferini Nereye Yaptı ?.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
İclal Aydın Ekranlara Geri Dönüyor

Vatan Gazetesi köşe yazarı ve oyuncu İclal Aydın ekrana geri dönüyor...

Cengiz Er yönetimindeki A Haber oyuncu, sunucu ve yazar İclal Aydın'ı kadrosuna kattı.

Vatan Gazetesi köşe yazarı İclal Aydın son olarak Kanal D sabah kuşağında Hayat Ağacı isimli programı sunmuş, ancak gamzeli sunucu istenen reyting başarısı olmayınca ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

İclal Aydın az önce A Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er ile yaptığı görüşme sonucunda kendisini kanalın kadrosuna katan anlaşma için el sıkıştı.

İclal Aydın'ın 3 Kasım'dan itibaren A Haber'in haftasonu kuşağında yeralacağı öğrenildi.

1351159388-iclalaydin.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tahminen cumartesi-pazar sabah saatlerinde sohbet programı yapacak. Başarılı olacağına inanıyorum...

Iclal Aydin sempatik kisilige sahiptir, son dizisi maalesef erkenden final yapti..

Basarilar dilerim

Aslinda öyle yorumlamamak gerek bence Haluk. Çünkü Iclal Aydin'in kendi adina olusturdugu bir hayran kitlesi var ve o kitle Iclal Aydin'i hiç yalniz birakmaz bence.

Hayran kitlesi baya çok fakat bu kadar küçük kanala gitmek bence iyi olmadı onun için :F

Vatan gazetesi yazarı İclal Aydın ekranlara A Haber'le geri dönüyor. 'İclal Aydın ile Yaşasın Hafta Sonu' ile İclal Aydın, 3 Kasım'dan itibaren her Cumartesi- Pazar 09:15'te A Haber'de olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
A haberi dinlemiyorum ve izlemiyorum beyazsoy.:) iclallede herhangi bir ilişkim yok :))

sözkonusu kişi balçiçek olsaydı A habere geçmiştim şimdi:)

A haberi dinlemiyorum ve izlemiyorum beyazsoy.:) iclallede herhangi bir ilişkim yok :))

sözkonusu kişi balçiçek olsaydı A habere geçmiştim şimdi:)

vedayı izlemiyormusun vedadan sonra a habere geçti ondan senle hafififte olsa ilgilendirir diye düşündüm ne yapacan balçiçeği yahu :)))) iclal aydın hemşerin sayılır Elazığlı hemide :))))

vedayı izlemiyormusun vedadan sonra a habere geçti ondan senle hafififte olsa ilgilendirir diye düşündüm ne yapacan balçiçeği yahu :)))) iclal aydın hemşerin sayılır Elazığlı hemide :))))

o zaman senden korkulur beyazsoy polatta hemşerin sayılır o da elazığlıydı sanırım :)) şimdi sinirlenip suriyeye girebilirsin sana karşı daha dikkatli davranmamız gerekiyor :))

haber proğramında kalite dediğin zaman balçiçek aklıma gelir balçiçeğe bişey yapacağımdan değil ama iyi bir haber duymak için balçiçeklere ihtiyacımız var:)

balçiçek haber sunmuyor yada duyurmuyor genelde siyasi röportajlar yapıyıyor. iclal aydın daha soft magazinsel şeyler yapacak ondan hafta sonu program yapıyor eğlence odaklı yani arda kulvar farkı var

Konular birleştirildi. beyazsoy senin başlığı koydum konuya. :)

teşekürler darksaal yoksa benim yazılar güme gidecekti oldum olası bu kilitleme işlerine kıl olmuşumdur :))

- - - Ekleme - - -

balçiçek haber sunmuyor yada duyurmuyor genelde siyasi röportajlar yapıyıyor. iclal aydın daha soft magazinsel şeyler yapacak ondan hafta sonu program yapıyor eğlence odaklı yani arda kulvar farkı var

siyasi röportajlar aynı zamanda haber değeri taşır o açıdan dedim

bahsettiğin soft proğramların karşılığı yumuşak proğram değilmi :))) ingilizcem kıttır ama soft denince vernel aklıma geldi vernelleyin yumuşacık olsun :))

memlekette yeterince yumuşak var iclalde eksik olsun :))