24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MY Arife günü dolayisiyla iki grubtada baya düşmüş, dizi yanliş hatirlamiyorsam bu sezonki en düşük reytinglerini aldi ama şöyle birşeyde var mesela ben çarşamba günleri Sakarya Firati izliyorum o bittikten sonrada ne heyecanliysa onu. Gecen hafta SF bittikten sonra yaklaşık bir saat kadar MY ye kitlendim gercekten baya heyecanliydi ama dün akşam 10 dakika izledikten sonra canim sıkıldı ve BBEB i izledim.

Pis Yedili de bu hafta düşen diziler arasinda ama bu dizi böylesine zor bir günde kanalinin en fazla izlenen dizisi.

BBEB i hangi güne koyarsan kiy kanalini idare eder.

Sakarya Firat da yine TRT nin Total de en fazla izlenen dizisi olmuş

Ab grubunda arİfe gÜnÜnde bİle dİger dİzİler yanina yaklasamamis haftaya ab 15 İ rahat geÇer

Bu yıl FOX dışında başka kanallara bakmıyorum, o yüzden buna da bakmayacağım her ne kadar süper de olsa :D
Yazık ediyon kendine... :) Ekranda bir sürü kaliteli diziler dururken sen bütün vaktini Foxta harcıyon. :) Olum kendini düşünmüyon evdekileri düşün bari belki onlar farklı diziler izlemek istiyolardır. :)

Yazık ediyon kendine... :) Ekranda bir sürü kaliteli diziler dururken sen bütün vaktini Foxta harcıyon. :) Olum kendini düşünmüyon evdekileri düşün bari belki onlar farklı diziler izlemek istiyolardır. :)

Evde kumanda sahibi benim. Ben ne açarsam o :D Zaten evdekiler de FOX'a alıştı bea :D :D
bu arada neden kendime yazık edeyim ki? FOX'taki tüm yapımlar da çok başarılı ki...

Bugün maç var sen Canlı Parayı izleyeceksin, iğrenç bir program.

Asıl maçlar iğrenç be ve Ayrıca Star'da yayınlanacak. Para versen hatta beni ölümle tehdit etsen bile Star'ın ve Show'un yüzüne bakmam :D
Canlı Para hiç te iğrenç değil. çok kaliteli bir program .. anlayana ama :D

Asıl maçlar iğrenç be ve Ayrıca Star'da yayınlanacak. Para versen hatta beni ölümle tehdit etsen bile Star'ın ve Show'un yüzüne bakmam :D
Canlı Para hiç te iğrenç değil. çok kaliteli bir program .. anlayana ama :D
Kendini kandırma. :) Program güzel olsa reytinglerde bir o kadar iyi olurdu ama 1 bile alamıyor... Fox şu an boşluktan yayınlıyor Canlı Parayı. Sen tabii Fox'a alışkın olduğun için Canlı Paraya mükemmel diyosun. :)

Kendini kandırma. :) Program güzel olsa reytinglerde bir o kadar iyi olurdu ama 1 bile alamıyor... Fox şu an boşluktan yayınlıyor Canlı Parayı. Sen tabii Fox'a alışkın olduğun için Canlı Paraya mükemmel diyosun. :)

Niye kendimi kandırayım ki? İzleyenler zaten güzel diyor.. Ayrıca her şey reyting değil. :) FOX'a alışkınım o çok doğru kanka :D

Niye kendimi kandırayım ki? İzleyenler zaten güzel diyor.. Ayrıca her şey reyting değil. :) FOX'a alışkınım o çok doğru kanka :D
Kaç kişi izliyor ki. :d Gerçekten bak kötü bir program, Var mısın Yok musun yayınlansa en azından o 2 alıyordu hatta Perşembe günleri 3 e çıkıyordu.

Kaç kişi izliyor ki. :d Gerçekten bak kötü bir program, Var mısın Yok musun yayınlansa en azından o 2 alıyordu hatta Perşembe günleri 3 e çıkıyordu.

Neyse zaten FOX'tan son aldığım bilgilere göre Canlı Para 3-4 hafta içinde bitecekmiş 😀d

Tüm kanallar da zaten FOX gibi sabırlı olmalı. Mesela FOX canlı para'nın tutması için elinden gelen her şeyi yaptı fakat tutmadı gördüğümüz gibi ve de bitecek 3-4 hafta içinde :)

Fox'un sabırlı olmasını çok takdir ediyorum canım benim dizisine baya bi sabretti başka kanalda üç beş bölüme gitmişti demek geniş aile foxta olsaydı 120 bölüm çıkarırdı :D

Fox'un sabırlı olmasını çok takdir ediyorum canım benim dizisine baya bi sabretti başka kanalda üç beş bölüme gitmişti demek geniş aile foxta olsaydı 120 bölüm çıkarırdı :D

Aynen bende senin gibi düşünmüştüm. Geniş Aile FOX'da olsaydı çok iyi olurdu 120'yi de geçerdi be :d

- - - Ekleme - - -

Bu arada arkadaşlar farkındaysanız SBT'nin ab'sinde FOX'un günlük dizileri cidden çok düşmüş..
Ama total'inde de artış var :d çok saçma oluyor bazen bu SBT cidden :d

Muhteşemin özetini geçebilen bile yok e.düsuyorum Iyi başlamış ab de kuzeyin önünde yer alacaktır Piş yedili göçmüş uçurum yükselmeli işler kızıştı

Kuzey güney gece tekrarı ab 5.olmuş eyvah düşüyorumun geçmesi imkansız süper dizi