Kutsi'den Bayram Ezanı…

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canol

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
379
Puanı
184
431284067876.jpg

atv'nin Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi Huzur Sokağı'nda Bilal karakterini canlandıran oyuncu Kutsi, senaryo gereği bayramın ilk günü sabah ezanını okudu.
Kutsi, yükseklik korkusu olmasına rağmen, Üsküdar'ın en yüksek tepesi üzerine yapılan Valide-i Atik Camii'nin 50 metre yükseklikteki minaresine çıkarak bayram ezanını okudu
İlk kez ezan okuyan Kutsi, bunun kendisi için çok büyük bir maneviyat olduğunu, çok duygulandığını ve gerçekten hakkını vererek okumaya çalıştığını söyledi. Sabah ezanı vaktinde çekim yapılmasının da sahneye güzellik kattığını belirten Kutsi, 'O saatte sadece martılar, İstanbul'un güzel görüntüsü, sessizlik ve çok güzel bir yankı vardı, havanın rengi çok güzeldi. Yine böyle bir sahne çekmek isterim.' diye konuştu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
helal olsun be helal diziyi izlemiyorum ama zirvede olması çok güzel

- - - Ekleme - - -

vadide ömer babada okurdu hep

Bugün'de FOX'la doluyum. bugün deniz yıldızı ve hemen ardından da canlı para'ya bakacağım :D

Süleyman da çocuklarının kulağına okumuştu :D
Güzel bir şey ama izlemem

Haluk peki bir sey soracagim: FOX'ta ekrana gelmis olan herhangi bir dizinin sevdigin oyuncu, dizi bittikten sonra baska bir kanala geçse o oyuncuyu takip etmeye devam edermisin baska kanalda?

Tabii ki de etmem. FOX'tan ayrılan her oyuncu benim için bitmiştir :D

bilal bu kurban bayramınıda atlatırsa kazasız belasız artık buna bişey olmaz .. korkuyordum bu bayramda birileri ortak bilale girer diye :))

Ben çok begendim sahneyi, böyle bir sahnenin dizide yer almasina sevindim.

Çok kötü yapmışlar. Söylediği dudaklarıyla uyuşmuyor ki. Malesef başarısız bir sahne olmuş :)