Bir Zamanlar Osmanlı 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor ?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

TRT 1'de Pazartesi akşamları 19.50'de ekranlara gelen, baş rollerinde Türkan Şoray, Tolga Karel, Fırat Tanış gibi isimlerin bulunduğu Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 2. sezon ilk bölümüyle 5 Kasım 2012 Pazartesi akşamı 19.50'de TRT 1'de!

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin kadrosuna bu sezon Özcan Deniz, Aslıhan Güner, Cenk Gürpınar ve Mehrnoush Esmailpour gibi isimler dahil olmuştu.

Bir_zamanlar_osmanl%C4%B1_k%C4%B1yam_1._sezon_resim.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geçen sezon iyi başlamıştı ama çabuk tükendi, yeni oyuncularla beraber yeniden atağa kalkabilir. :)

Evet, 5 Kasım 2012 tarihinde, yeni sezonuyla başlıyor. Dizinin kadrosunda eksilmeler ve takviyeler oldu. Hayırlısı olsun, belki izlerim. :)

Asli Tandogan artik dizide yok. Kendisi "Atlilar" dizisinde rol alacaktir.

Bence diziye katılan yeni oyuncular, giden oyunculardan daha iyi oyuncular. :)

Aslıhan Güner'in, Şefkat Tepe'den baya hayranı oldu, sırf Aslıhan Güner için izleyenler bile olur diziyi. :)

Özcan Deniz'in karakteri de tanıtımlara bakılırsa baya iyi olacak gibi. :)

A/B'de ilk 10 arasına girer bence. :)

@Fks14 çıkartıldı. :)

Yalnız artık Kıyam kullanılmıyor dizinin isminde.Düzeltilirse sevinirim. :)

Yeni sezonu merakla bekliyorum.Özcan Deniz twitterda sezonun 3.bölüm çekimleri spartacustan bile öte oldu demiş.Sabırsızlıkla bekliyorum diziyi.Geçen sezon beğenmiştim.Bu sezon ayrılanlar oldu ama yeni gelen oyuncularda rolünün hakıını vereceklerdir.Başarılar diliyorum :)

Yalnız artık Kıyam kullanılmıyor dizinin isminde.Düzeltilirse sevinirim. :)

Yeni sezonu merakla bekliyorum.Özcan Deniz twitterda sezonun 3.bölüm çekimleri spartacustan bile öte oldu demiş.Sabırsızlıkla bekliyorum diziyi.Geçen sezon beğenmiştim.Bu sezon ayrılanlar oldu ama yeni gelen oyuncularda rolünün hakıını vereceklerdir.Başarılar diliyorum :)

Düzeltildi. :):)

rakibi usturadır muhteşeme tarihi çarpıtıyor diyenler bu dizinin ana konusunun çarpıtma oldugunun farkında degl ilginç

ilk iki bölümünü izlemiştim tamamen uydurma bir senaryoydu tutmayacağı belliydi .. başlamasada olur .

Bu sezon da A/B'ye damgasını vuran işlerden olur, ilk 10'a girer her türlü, tabi bu dediğimiz uyduruk SBT için...

my rüzgarına ilk zamanlar iyi izlendi arada ben de bakıyodm ama daha toparlanmaz