Pis Yedili, FOX'a Geçebilir Mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,671
Puanı
1,060
Pis Yedili, FOX'a mı geçiyor? / haluk eroğlu / özel haber

Show Tv'nin bu aralar geliri çok düşük. O yüzden Gani Müjde'de bu durumdan şikayetçi oluyor. Acaba Gani Müjde FOX'a Pis Yedili'yi de ekleyebilir mi? Biliyorsunuz Gani Müjde'nin Harem'i de FOX'ta devam ediyor? Ayrıca Show Tv böyle kötü devam ederse neden Pis yedili FOX'a geçmesin ki? Eğer geçerse kaç reytingle devam eder? Çarşamba Saat 20:45'te mi başlar? Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bencede FOX'a geçebilir. Çünkü Show Tv'nin durumu ortada çok vasat yani :)
Eğer geçerse kaç reyting alır? Artış-Azalış olur mu?

Zannetmiyorum bu dizide giderse Show TV'yi çöpe at zaten. :D

- - - Ekleme - - -

Zannetmiyorum bu dizide giderse Show TV'yi çöpe at zaten. :D

Kanal çok etkilemeyecektir dizinin kaderini ancak zaten kendi izleyici kitlesi var kanal farketmez.Yani ne artar ne azalır.

- - - Ekleme - - -

Kanal çok etkilemeyecektir dizinin kaderini ancak zaten kendi izleyici kitlesi var kanal farketmez.Yani ne artar ne azalır.

Evet ama Eğer geçerse FOX, çarşamba'yı da kurtarır :)

Konu "Reyting Sonuçlari & TV Haberleri" bölümünde yer alacak kadar haber niteligi tasimadigi için "Reyting & TV Anketleri" bölümüne tasinmistir. Yorumlariniza ve tahminlerinize buradan devam edebilirsiniz.

Bu konuyla ilgili bilgiler vermeye devam edeceğim, buradan ayrılmayın! :D

Show Tv , Muhteşem Yüzyılı verdi ama ozaman şöyle birşey vardı AFK çk güçlüydü , Acun vardı şimdi ise bir tek Salı,Çarşamba daha iyi durumda diğer günlere bakılırsa , o yüzden bence Pis Yedilide giderse hiç iyi olmaz.

Show Tv , Muhteşem Yüzyılı verdi ama ozaman şöyle birşey vardı AFK çk güçlüydü , Acun vardı şimdi ise bir tek Salı,Çarşamba daha iyi durumda diğer günlere bakılırsa , o yüzden bence Pis Yedilide giderse hiç iyi olmaz.

Show Tv bu sezon cidden çok akılsız davranıyor ve durumu da çok vasat. 5 yıllık olan FOX BİLE geçti onu . Eğer PY fox'a geçerse FOX uçacak daha daa :D

Show Tv Bitti

Suskunlar Star'a
Pis Yedili Fox'a

haluk kaldığı yerden devam ediyor foxa yeni transferler yapmaya başlamış yine :))))

haluk kaldığı yerden devam ediyor foxa yeni transferler yapmaya başlamış yine :))))

Herkes bunu konuşuyor, benim yapmama gerek yok zaten? :D Bu arada sence geçer mi?

- - - Ekleme - - -

Herkes bunu konuşuyor, benim yapmama gerek yok zaten? Hem zaten konu adı geçebilir mi? :D Bu arada sence geçer mi?