cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,010
- Puanı
- 1,060
SBT'de ;
Merhaba Hayat Ab'de %2,74
Totalde %3,93 alarak gelecek için umut vermiş
TNS ile olağansütü bir fark var, SBT iyice uyduruk oldu, manuel olarak reytinge karışıldığı da ortada. BBEB yüksek dedik, ikinci gün düşürdüler, böyle saçmalık olmaz...
TNS ile olağansütü bir fark var, SBT iyice uyduruk oldu, manuel olarak reytinge karışıldığı da ortada. BBEB yüksek dedik, ikinci gün düşürdüler, böyle saçmalık olmaz...
her hafta tokatlıyacak zaten ama sonuç: Pis Yedili geçiyotam 4 reyting düsmüstü bugun daha fazla düser
endgame bugun hürrem iyi bir tokatlicak esim biliri kuzey güney olsa ab 7 totalde 6 geçerdi yükselen bir grafigi vardı kuzeyin hiç olmassa pis yediliyi tokatlardı .
tam 4 reyting düsmüstü bugun daha fazla düser
endgame bugun hürrem iyi bir tokatlicak esim biliri kuzey güney olsa ab 7 totalde 6 geçerdi yükselen bir grafigi vardı kuzeyin hiç olmassa pis yediliyi tokatlardı .
her hafta tokatlıyacak zaten ama sonuç: Pis Yedili geçiyo
SU GIBI, 14,63 share almış, o da giderek her gün artıyor
Esra Erol'un programi daha basarili Haluk
dün sadece kötü yol vardı izlemeye değer o da zirveye yerleşmiş tebrikler ..
Ya bilip bilmeden sallama dün fragman konusunda cevabı aldın burdada mı istiyon Kuzey abde özeti geciyo pis ganinin totaldede 0.4 fark kaldı tokat manyağı yapacak haftaya
Ben açıkcası Esra Erol'u sevmiyorum, beni ilgilendirmiyor açıkcası
- - - Ekleme - - -
Ne zirvesi be ?
tam 4 reyting düsmüstü bugun daha fazla düser
Ben açıkcası Esra Erol'u sevmiyorum, beni ilgilendirmiyor açıkcası
Kanal D saçmaladı yine bu sene berbat politika kuzey süper bölümler başladı bu hafta fragmanda yayınlandı dövüşe veriyor kendini ferhat döndü ama 1 hafta bekletecekler milleti BBEB en fazla 5 alır yrın olacak iş değil gerçekten
dağın zirvesi en baştaki yani en fazla izlenen anlamında zirvede haluk neyi anlamadın ))