FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aklımda bir yer yok şimdilik ama Telekom olmayacağı kesin BesaleT bu kez yanıldı. :D

Şaşkınlık içerisinde, evet. :D

Düşününce şunu severim diyebileceğim hiçbir manken gelmedi aklıma. :D

1-) Niye telekomu seviyordun diye biliyordum ? :D
2-) Niye şaşırdın sorularını cevaplayınca. :D
3-) Mesajımı direk kopyalamışsın direk ne kadar tanıyom seni görüyon demi. :F

Ağlanılmak istenilen bir omuz musun yoksa ağlamak istediğinde bir omuz mu istersin? Sorumdan bir şey anlamamış olabilirsin :D Sorun değil, normaldir :D
Açıklaması: Yazar burada... off anladığın kadarıyla cevapla ben de anlamadım :(

Çocuğun olsa ismini ne koyardın ? :) (Hem erkek, hem kız ismi olsun. :D)

Bir çocuğun olsa oğlan mı olmasını istersin kız mı ?
Yeter ki sağlıklı olsun diyip klişe cevap verme :D

İkisinden de isterim birer tane. :):)

Gözlük kullanıyor musun? :D

Hayır

Burcun ne? Evlilik sözleşmesine bakış açın nedir ? Sadakate inanır mısın, karşındaki kişiden bekler misin ? Yalana tahammülün var mı? Evlendiğinde ayrı bir evde mi yaşarsın, ailenle mi ?

Esra Erol'dan hatırladığım sorular. :D :D :D

Akrep
Olabilir sakıncası yok.
Evet, evet.
Hayır.
Ayrı evde tabii ki :):)

Esra Erol kısmını sonradan okudum son soruyu tuhaf bulmuştum. :D

FF Üyeleri Bir Arada final bölümünde hangi müzik olsun ? :D (Duygusal müziklerden)

Mirkelam - Unutulmaz :D

- - - Ekleme - - -

FF dizilerinden takip ettiklerin var mı ? Takip ettim dediklerinin tüm bölümlerini okudun mu ? FF'den iyi senristler çıkar mı ?

Şu an yok ama FF Üyeleri Bir Arada'yı çok uzun süre takip ettim. Bu işlerin en popüler olduğu dönemdeki hemen hemen her işi okudum.

Çıkabilir ama kendilerini geliştirmeleri gerekiyor tabii. Kolay bir iş değil senaristlik. Fks14 ve emreemreu bu alanda en başarılılar.

Aslında bu ikisi dışında da birçok kişi dizi yazdı benim de beğendiğim iyi işler de çıktı aralarında ama devamlılığı sağlayamadılar 2-3 bölüm sonra işler gitmemeye başladı ve sonunda pes ettiler. Önemli olan sonunu da getirebilmek. :)

Yazdığım mesajı top 15'de geç görmemin nedeni ne olabilir ?

- - - Ekleme - - -

Üstteki mesajların birleşmemesinin nedeni ne sence ? Top 15'de görünmeyen de o üstteki mesajdı...

Bilemiyorum şu ekleme sistemiyle ilgili türlü türlü ilginçlikler var sistem geliştiricilerinin yeni bir güncelleme yapması gerek bununla ilgili. :):)

1-) Niye telekomu seviyordun diye biliyordum ? :D
2-) Niye şaşırdın sorularını cevaplayınca. :D
3-) Mesajımı direk kopyalamışsın direk ne kadar tanıyom seni görüyon demi. :F

1-) Bu yaptığım staj donanım stajıydı yazılım stajını yazılımla ilgili bir yerde yapmam gerek. :)
2-) İlk kez böyle bir şey gördüğümden. :D
3-) Aynı soru daha önceki odada sorulmuştu da sen de ordan kopyalamışsın herhalde. :D

Merve Boluğur, Hazal Kaya, Ceyda Ateş - bu üçlü hakkında ne düşünüyorsun ?

Ağlanılmak istenilen bir omuz musun yoksa ağlamak istediğinde bir omuz mu istersin? Sorumdan bir şey anlamamış olabilirsin :D Sorun değil, normaldir :D
Açıklaması: Yazar burada... off anladığın kadarıyla cevapla ben de anlamadım :(
Başkasının omzunda ağlamam benim omzumda ağlayan da olmadı. :D

Çocuğun olsa ismini ne koyardın ? :) (Hem erkek, hem kız ismi olsun. :D)
Hiç düşünmedim zaten şu an düşünmek mantıklı olmaz çünkü beğendiğim bir isim olur ama 4 sene sonra sevmediğim birinin adı olur iptal olur planlar. :D Mesela 10 sene önce Sabri gayet karizmatik bir isim iken artık pek tercih edilmeyecek bir isim herhalde. :D

Haber programlarından hangisi izlersin ? Favorin hangisi ? :D
Düzenli takip ettiğim haber programı yok.

Ozan isimli başka üye oldu mu veya Çağlar ? :)
Evet oldu hatta ben getirmiştim foruma. :D
Çağlar hatırlamıyorum olmadı sanırım. :)

- - - Ekleme - - -

Merve Boluğur, Hazal Kaya, Ceyda Ateş - bu üçlü hakkında ne düşünüyorsun ?

Merve Boluğur: Yetenekli bir oyuncu Acemi Cadı'dan beri takip etmeye çalışıyorum.
Hazal Kaya: Genco'dan beri severek izlediğim bir oyuncu ama son iki dizi tercihi yanlış kanımca.
Ceyda Ateş: Normalde çok itici bulduğum biriydi ama Evlerden Biri'ndeki yeni imajını beğendim bence öyle kalmalı. :)

Ygs çalışmalarına ne zaman başladın ? Kaçıncı sınıfın kaçıncı döneminde ? Dershaneye ne zaman başlamıştın ? :)

Mustafa Ceceli hakkında ne düşünüyorsun ?

Ygs çalışmalarına ne zaman başladın ? Kaçıncı sınıfın kaçıncı döneminde ? Dershaneye ne zaman başlamıştın ? :)
Lise 1 ve lise 2'de okula yetecek kadar çalışıyordum ama sıkı çalıştığımı söyleyebilirim özellikle lise 2'de notlarımı çok önemsiyordum. Ama YGS odaklı (daha doğrusu o zaman daha ÖSS idi) çalışmam lise 3'te başladı.

Mustafa Ceceli hakkında ne düşünüyorsun ?

Başarılı şarkıları olan şarkıcı ve aranjör. Bizim gördüğümüz kadarıyla çok iyi bir insan. Albümleri boş olmayan şarkıcılardan. :)

- - - Ekleme - - -

Kan grubun nedir ? :)

Bilmiyorum :D

Mustafa Ceceli'nin küçük yaşta kutsal topraklara ayak bastığını biliyor muydun ? Bilmiyorsan, şimdi neler düşünüyorsun ?

Kan grubunu annenin ve babanın kan gruplarını çaprazlayarak öğrenmeyi denedin mi ? :D Hiç mi biyoloji görmedin ya. :D

Kan grubunu annenin ve babanın kan gruplarını çaprazlayarak öğrenmeyi denedin mi ? :D Hiç mi biyoloji görmedin ya. :D

Biz onu 8.sınıfta görmüştük :D Ama hatırlamıyorum şu an :D
Bitter mi? Beyaz mı? Yoksa normal çikolata mı?

Mustafa Ceceli'nin küçük yaşta kutsal topraklara ayak bastığını biliyor muydun ? Bilmiyorsan, şimdi neler düşünüyorsun ?

Biliyordum Hacı deniyordu zaten ilk başlarda kendisine. :)

Onların da bilmiyorum denemedim hiç aslında o konuyu severdim de. :D

Biz onu 8.sınıfta görmüştük :D Ama hatırlamıyorum şu an :D
Bitter mi? Beyaz mı? Yoksa normal çikolata mı?

Bitter :)

- - - Ekleme - - -

Adidas mı Bike mı ? :D

Adidas. Bike neymiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy